085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Chat met ons

Tilman Cholesfytol NG Tabletten 112 stuks

27,26 34,50
Op voorraad
27,26
-21%
prijs apotheek: 34,50 Je bespaart: -7,24
Voedingssupplement op basis van amla extract, walnootextract, rode gist rijst en olijfextract in de vorm van tabletten. Draagt tot het behoud van een goed cholesterol gehalte en helpt het vetmetabolisme onder controle te houden.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

- Het amla droogextract werkt via verschillende werkingsmechanismen. Het vermogen om de leverreceptoren te verhogen speelt een rol in de stofwisseling van LDL-cholesterol.
- Het droogextract van walnootblad, rijk aan polyfenolen en in het bijzonder aan tannines, helpt de vetstofwisseling te controleren (cholesterol en triglyceriden), in combinatie met een evenwichtige voeding.
- Het droogextract van olijfvrucht bevat hydroxytyrosol, één van de krachtigste antioxidanten en radicaalvangers in de natuur. Hydroxytyrosol helpt de oxidatie van LDL-cholesterol (slechte cholesterol) te verminderen en dus zijn hechting aan de vaatwanden. De olijfvrucht helpt voor het behoud van een normale bloeddruk.
- De rode gist rijst (rijst gefermenteerd met de gist Monascus purpureus) bevat monakoline K onder een direct werkzame vorm voor ons organisme. De bereidingswijze garandeert een optimale werking voor de beheersing van de “slechte” cholesterol spiegels.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Cholesterol.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 tabletten 's avonds.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ingrediënten per tablet: Amla droogextract (Phyllanthus emblica) 500 mg • Vulstoffen : microkristalijne cellulose, magnesiumoxide • Walnootblad droogextract (Juglans regia) 50 mg • Zetmeel • Antiklontermiddelen : siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren, talk • Rode gist rijst poeder (Monascus purpureus) 33.6 mg (equivalent aan 1.45 mg monacoline K) • Olijf droogextract (Olea europaea) 25 mg (equivalent aan 5 mg hydroxytyrosol) • Glansmiddelen : Hydroxypropylmethylcellulose, calciumcarbonaat, polydextrose • Maltodextrine • Middenketen-triglycerides • Kleurstof : kopercomplexen van chlorofylinen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Cholesfytol
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Cholesterol
Bevat Olijfboom, Overige samenstellingen, Rode gefermenteerde gist rijst
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Tilman Cholesfytol NG