085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Tilman Enterofytol Plus Tabletten 112 stuks

Tabletten 112 stuks
24,64 38,50
promo
van 01/02/2023 tot 28/02/2023 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
24,64
-36%
prijs apotheek: 38,50 Je bespaart: -13,86
Voedingssupplement op basis van kurkuma en berberine in de vorm van tabletten, draagt bij tot meer spijsverteringscomfort.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Werkt op 3 verschillende niveau's:- Darmflora: Berberine stimuleert de groei van de goede darmbacteriën, en zeer selectief Akkermansia en bifidobacterium. Akkermansia is een cruciale bacterie in de aanmaak en de afbraak van de darmmucus. Deze zal zorgen voor de bescherming van de darmen en de tight junctions (cellen van de darmwand zo dicht mogelijk bij elkaar houden om doorlaatbaarheid tegen te gaan)- Overgevoeligheid van de darm: door het beschermen van de darmwand zullen de immuuncellen, die de prikkels doorgeven aan het centraal zenuwstelsel, niet meer worden gestimuleerd en zal de viscerale hypersensitiviteit afnemen. Dus minder krampen.- Ontsteking van de darmen: curcumine werkt ontstekingsremmend, maar ook berberine vermindert de ontstekingen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Spijsverteringsklachten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vanaf 12jaar: 2 x 1 tablet per dag bij de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Vulstof : microkristallijne cellulose • Berberine droog extract (Berberis aristata) 200 mg • Vulstof : dicalciumfosfaat • Zoetstof : mannitol • Vulstoffen : magnesiumoxide, basisch methacrylaatcopolymeer • Kurkuma droog extract (Curcuma longa) 46,7 mg (42 mg kurkumine) • Antiklontermiddelen : siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren, talk • Glansmiddelen : hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose • Kleurstof : ijzeroxiden en -hydroxiden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Tilman
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Spijsverteringsproblemen
Effect Vertering bevorderen
Bevat Berberine, Kurkuma
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Tilman Enterofytol Plus

Wanneer je meerdere weken minder dan 3x per week stoelgang maakt, kan je last hebben van obstipatie of verstopping. De stoelgang is dan harder doordat hij langer in de dikke darm aanwezig blijft. Verstopping kan veroorzaakt worden door je levensstijl, door geneesmiddelen die je neem of door een aandoening.

De volgende oorzaken kunnen aan de basis liggen van constipatie of verstopping:

  • een ongezonde levensstijl;
  • een aandoening (bv. diabetes, schildklierproblemen, depressie, tumor van de dikke darm);
  • geneesmiddelen (bv. ijzersupplementen, sommige verdovende pijnstillers, sommige antidepressiva, 

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Tilman Enterofytol Plus