085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Tilman Flexofytol Plus Tabletten 56 stuks

3 reviews
Tabletten 56 stuks
16,26 22,90
Op voorraad
16,26
-29%
prijs apotheek: 22,90 Je bespaart: -6,64
Voedingssupplement op basis van kurkuma, Boswellia serrata, en vitamine D. Helpt om de soepelheid van gewrichten, spieren en pezen terug te vinden. Helpt ook kraakbeenveroudering te beperken.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Gewrichten, spieren en pezen. 

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

6 tot 11 jaar: 2 tabletten 's morgens gedurende minimum 1 maand.

Ouder dan 12 jaar: 2 tabletten 's morgens en 's avonds gedurende minimum 1 maand.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per tablet: Vulstoffen: dicalciumfosfaat, microkristalijne cellulose, basisch methacrylaatcopolymeer, Boswellia oliehars (Boswellia serrata) 120 mg gestandaardiseerd op 65% Boswellia zuren, Kurkuma wortelstok droogextract (Curcuma longa) 89 mg gestandaardiseerd op 72 mg curcumine, Zetmeel, Antiklontermiddelen: siliciumdioxide, talk, magnesiumzouten van vetzuren, Glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, polydextrose, calciumcarbonaat, Kleurstoffen: riboflavine, karmijn, Maltodextrine, Middenketentriglycerides , Cholecalciferol (vitamine D) 1,8 μg (per 4 tabletten = 7,2 μg, hetzij 144% NRV*).*NRV = Nutrient Reference Values (voedingswaardereferenties)

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Tilman
Aflevervorm Tabletten
Type product Fytotherapie
Bevat Boswellia, Kurkuma
Aangewezen bij Kraakbeenproblemen
Keyword Gewrichtspijn, Ontsteking, Ontzwellend, Reumatische ontsteking, Soepele gewrichten, Spieren
Zonder suiker? available

Meest gestelde vragen

over Tilman Flexofytol Plus

Het kraakbeen is belangrijk om onze gewrichten vlot te laten bewegen omdat het een glad oppervlak vormt dat voorkomt dat onze botten over elkaar schuren of knarsen. Kraakbeen werkt ook als schokdemper want het kan onder zwaar gewicht of bij zware inspanningen samengedrukt worden en na deze belasting herneemt het gewoon zijn oorspronkelijke vorm.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Tilman Flexofytol Plus

Ik heb enkele weken geleden Flexofytol Plus besteld bij Viata omwille van het verschil in prijs met de apotheek. Mijn 84-jarige moeder gebruikt het nu 8 maanden voor artrose in de knie en is er zichtbaar mee geholpen: ze heeft duidelijk minder pijn en wandelde na 3 maanden weer veel gemakkelijker.

Agnes Put

Duurt even voor het werkt maar na 3 weken merkbaar verschil in gewrichten en spieren

Valentine Delie

Na een aantal weken gebruik merkbaar soepelere spieren, pezen en gewrichten. Ik durf niet zo goed te zeggen of dit voor iedereen het geval zal zijn want ik loop persoonlijk voornamelijk met wat langdurige maar nog steeds tijdelijke klachten, echter, ik ben onder de indruk van dit supplement en had dit resultaat niet echt verwacht. Wat eigenaardig was voor mij, was dat het na echt de eerste weken heel kort, heel kort even, allemaal gevoeliger leek, ik besloot nog even door te zetten met het supplement aangezien het toch aangaf iets te doen en ben nu erg blij dat ik dit heb gedaan. Nogmaals dit is mijn persoonlijke verhaal maar ik blijf dit gebruiken zolang de aandoening speelt.

K. Sierevogel