085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Tilman Tensiofytol Capsules 168 stuks

Capsules 168 stuks
27,86 39,80
Op voorraad
27,86
-30%
prijs apotheek: 39,80 Je bespaart: -11,94
Voedingssupplement op basis van bladeren en fruit van olijf, voor een bloeddruk in evenwicht, in de vorm van capsules. Draagt bij tot het behoud van een goede bloeddruk.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Extracten uit gedroogde olijfbladeren (Olea europaea) bevatten voornamelijk polyfenolen, waaronder hydroxytyrosol. Hydroxytyrosol is de meest krachtige antioxidant en anti-radicalair die in de natuur voorkomt.Dankzij zijn antioxiderende eigenschappen helpt hydroxytyrosol om de oxidatie van LDL-cholesterol en de vorming van arteriële plak te verminderen.Een olijfblad (Olea europaea) bestaat voornamelijk uit oleuropeïne, polyfenolen en esters. Oleuropeïne is het meest actieve ingrediënt van olijfbladeren: in ons lichaam wordt het hoofdzakelijk omgezet naar hydroxytyrosol.Talrijke wetenschappers hebben het olijfblad bestudeerd en ze hebben kunnen aantonen dat het bijdraagt tot het behoud van een normale bloeddruk.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Volwassenen vanaf 18 jaar: 2 capsules per dag.

De eerste bij het ontwaken en de tweede ‘s avonds voor het eten innemen, met een groot glas water.

Niet geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

INGREDIËNTEN per capsule : Olijfblad droog extract (Olea europaea) 167 mg - Omhulsel : gelatine - Olijf droog extract (Olea europaea) 53 mg - Vulstoffen : microkristalijne cellulose, tricalciumfosfaat - Antiklontermiddelen : siliciumdioxide, talk, magnesiumzouten van vetzuren - Kleurstoffen : ijzeroxiden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Tilman
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Bloeddruk
Keyword Bloeddruk verlagend
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Tilman Tensiofytol