9,2 / 10
 • Aletta van Dijken uit Groot ammers schreef:
  Prima levering en heel vlot en goede spullen
  Prima levering en heel vlot en goede spullen.
 • Marten uit Odoornerveen schreef:
  Uitstekend! Snelle levering, goed verpakt, nette prijs.
  Volledig tevreden met deze eerste zending.
 • sylvia uit hardinxveld schreef:
  snelle levering
  goede service en snelle levering

Trianal Zalf 20g

Geneesmiddel op basis van tri amcinolone en lidocaïne in de vorm van zalf voor de behandeling van aambeien.De zalf werkt ontzwellend en plaatselijk pijnstillend.

8,97
Op voorraad
product.view.content.addfavourite

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

 • Grotere drukte: levertijd 1-3 dagen
 • Gratis levering mogelijk*
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
triAnal zalf voor rectaal gebruik is verkrijgbaar in tube van 20 g.Opmerking: triAnal is ook verkrijgbaar in zetpillen.Famaceutische groepGeneesmiddel tegen aambeien.Bevat triamcinolone (een cortisonderivaat) en lidocaïne (een plaatselijk verdovende stof).Aangewezen bijtriAnal verzacht de ontsteking en de pijn bij aambeien. De zalf mag ook tegen eczeem en tegen jeuk in de anaalstreek gebruikt worden. Het optreden van aambeien kan worden vermeden door een vezelrijke voeding die darmverstopping zal tegenwerken.
Zoals alle geneesmiddelen kan triAnal zalf voor rectaal gebruik bijwerkingenveroorzaken hoewel niet iedereen deze bijwerkingen krijgt– Zeldzame allergieën (zwelling en uitslag van de huid en van het slijmvlies op de plaatsvan de behandeling): stop dan de behandeling.– Licht gevoel van branderigheid; jeuk, toename van de drang naar stoelgang en vanafscheiding.– In geval van langdurig gebruik kan het slijmvlies broos worden.– In geval van langdurig of overmatig gebruik kunnen de stoffen een uitwerking op hethele organisme hebben.– Vertraging van de littekenvorming.– Stoelgangbevorderende uitwerking, maar soms ook verstoppende uitwerking.Wanneer één van de bijwerkingen ernstig wordt of als er bij u een bijwerking optreedt dieniet in deze bijsluiter is vermeld, raadpleeg dan uw arts of apotheker
Wat bevat triAnal zalf voor rectaal gebruik: De werkzame stoffen zijn: 1 gram zalf bevat: Tri amcinolonacetonid 0,25 mg – Lidocaine chloorhydraat 50 mg. De andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn: Polyethyleen – Vloeibare paraffine. Hoe ziet triAnal zalf voor rectaal gebruik er uit en wat is de inhoud van de verpakking? TriAnal 0,25mg/ 50mg zalf voor rectaal gebruik : tube van 20 g.
Gebruik triAnal zalf voor rectaal gebruik niet …- Bij kinderen jonger dan 12 jaar.- Als u overgevoelig (allergisch) bent voor de actieve bestanddelen of voor één van de andere bestanddelen van triAnal zalf.- Indien u zwanger bent.- Als u aan tuberculose of plaatselijke infecties lijdt.In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of uw apotheker.Wees extra voorzichtig met triAnal zalf voor rectaal gebruik…- Reinig goed de te behandelen streek.- Volg de voorschriften van uw arts goed op.- In geval van anale fissuren, moet dit geneesmiddel met voorzichtigheid gebruiktworden omdat de behandeling met corticoïden de littekenvorming zou kunnen vertragen.- Signaleer aan uw arts elke andere behandeling op basis van een derivaat van cortison die U gebruikt.- Langdurig gebruik zou de verschijnselen van een ernstigere ziekte kunnen verbergen.Als u nog andere geneesmiddelen neemt, gelieve ook de rubriek “Gebruik van triAnalzalf voor rectaal gebruik met andere geneesmiddelen.” te lezen.Raadpleeg uw arts indien één van de bovenstaande waarschuwingen voor u vantoepassing is, of dat in het verleden is geweest.Gebruik van triAnal zalf voor rectaal gebruik met andere geneesmiddelenHet gebruik van dit geneesmiddel kan de werking van sommige andere geneesmiddelenwijzigen indien deze gelijktijdig gebruikt worden, o.a. salicylaten en ontstekingswerende middelen.In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of uw apotheker.Vertel uw arts of apotheker als u andere geneesmiddelen gebruikt of kort geleden heeftgebruikt. Dit geldt ook voor geneesmiddelen die u zonder voorschrift kunt krijgen.Gebruik van triAnal zalf voor rectaal gebruik met voedsel en drankNiet van toepassing.Zwangerschap en borstvoedingTijdens de periode van de zwangerschap wordt u aanbevolen dit geneesmiddel niet te gebruiken.Vraag uw arts of apotheker om advies voordat u een geneesmiddel inneemt.Tijdens de periode van de borstvoeding wordt u aanbevolen dit geneesmiddel niet te gebruiken.Vraag uw arts of apotheker om advies voordat u dit geneesmiddel inneemt.Rijvaardigheid en het gebruik van machinesZware doses van cortisonderivaten zouden geestesverwarring kunnen veroorzaken.Belangrijke informatie over enkele bestanddelen van triAnal zalf voor rectaal gebruikNiet van toepassing.
Merk TriAnal
Aflevervorm Zalf
Type product Geneesmiddel
Keyword Aambeien
Generisch middel? not available
Met cortisonen? available
Pijnstillend? available
Toedieningswijze Rectaal

Trianal is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor u. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg dan uw huisarts.

9,2 / 10
 • Aletta van Dijken uit Groot ammers schreef:
  Prima levering en heel vlot en goede spullen
  Prima levering en heel vlot en goede spullen.
 • Marten uit Odoornerveen schreef:
  Uitstekend! Snelle levering, goed verpakt, nette prijs.
  Volledig tevreden met deze eerste zending.
 • sylvia uit hardinxveld schreef:
  snelle levering
  goede service en snelle levering