085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Trisport Energy drink lemon pineapple Poeder 1kg

Poeder 1kg
23,80 28,00
Op voorraad
23,80
-15%
prijs apotheek: 28,00 Je bespaart: -4,20
Energiedrank voor tijdens de trainingen en tijdens de wedstrijden. Goede dorstlesser, ook bij lagere temperaturen. Je kan deze drank ook gebruiken tijdens de dagen voor een wedstrijd om glycogeen op te laden. Ananas met citroen-smaak.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Energiedrank. Kan gebruikt worden als dorstlesser bij kouder weer of als er minder kan gedronken worden. Kan ook gebruikt worden om glycogeen te laden de dagen voor een wedstrijd.

Eigenschappen

Als het kouder is en als je minder zweet, is suiker opnemen belangrijker dan vocht. Een energiedrank is dan een betere keuze dan een dorstlesser. Energy-Drink is een hypertone drank die je veel energie en minder vocht levert. Energy-Drink kan ook gebruikt worden op de dag voor en na de wedstrijd om snel de glycogeenvoorraad aan te vullen. Te verkrijgen in 2 smaken: citroen en tropische vruchten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Als sportdrank bij lagere temperaturen: meng 1 dosis (= 68 g = 4 maatlepels) met 500 ml koud water. Tijdens de inspanning: om de 15 minuten 125 ml. Om glycogeen te laden voor een wedstrijd:. 2 maal 500 ml per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per 100 g: koolhydraten 98 g, eiwitten 0 g, vetten 0 g. Energetische waarde/aanbreng: 1641 kJ (392 kcal). Ingrediënten: maltodextrine, fructose, glucose, aroma, natriumchloride, monokaliumfosfaat, magnesiumcitraat.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Opmerkingen

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Trisport
Aflevervorm Poeder
Type product Voedingssupplementen
Type voeding Aanvullend, Dorstlessers - rehydratatie, Koolhydraatrijk
Bevat Overige
Smaak Ananas, Citroen
Keyword Energydrink
Glutenvrij? available
Isotoon? not available
Lactosevrij? available
Zonder melkeiwitten? available
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Trisport Energy drink lemon pineapple