085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Ultractive Magnesium Tabletten 60 stuks

1 reviews
Tabletten 60 stuks
23,74 29,95
Op voorraad
23,74
-21%
prijs apotheek: 29,95 Je bespaart: -6,21
Voedingssupplement op basis van magnesiumglycerofosfaat en magnesiumoxide, in de vorm van tabletten. De formule wordt snel opgenomen door het lichaam. Aangewezen om te strijden tegen vermoeidheid, effecten van stress en ook voor een betere werking van de spieren.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Stress, vermoeidheid, werking spieren.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag, bij voorkeur 's ochtends en met een groot glas water.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Magnesiumglycerofosfaat en magnesiumoxide: 630 mg of 200mg magnesium element (53% referentie-inname), verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, vulstof: microkristallijne cellulose, stabilisator: polyvinylpyrrolidone, zuurteregelaars: citroenzuur en natriumwaterstofcarbonaat, stabilisator: polyvinylpolypyrrolidon, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, pyridoxinehydrochloride (vitamine B6 hydrochloride) 1,21 mg (71% referentie-inname)

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Ultractive
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Stress
Type samenstellingen Aanvullend, Spierkrampen
Bevat Magnesium, Vitamine B6
Doelgroep Man, Sporter, Vrouw, Zwangere
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
Tijdstip inname Dag
Keyword Energie, Krampen, Spieren, Sport, Stress, Vermoeidheid, Zenuwstelsel
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Ultractive Magnesium

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Als je tijdens je slaap meer dan 5x per uur langer dan 10 seconden geen of weinig lucht krijgt, spreekt men van slaapapneu. Mogelijke klachten bij slaapapneu zijn:

  • snurken
  • stemmingswisselingen
  • concentratieproblemen
  • vermoeidheid
Indien slaapapneu niet correct behandeld wordt, kan het onder andere leiden tot gewichtstoename, hoge bloeddruk, hartritmestoornissen en insulineresistentie. Contacteer je huisarts voor meer informatie.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Ultractive Magnesium

Een aanrader en vlug aan huis besteld, veel goedkoper dan in de apotheek

verschaete hilda