085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

UYN Community mondmasker volwassene navy L 1 stuks

5 reviews
1 stuks
12,15 15,00
Op voorraad
12,15
-19%
prijs apotheek: 15,00 Je bespaart: -2,85
Herbruikbaar en wasbaar ergonomisch mondmasker. Geschikt voor dagelijks gebruik. Maat large, geschikt voor mannen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Comfortmaskers zijn geen medische hulpmiddelen of persoonlijke beschermingsmiddel. Het dragen van een comfortmasker beschermt in de eerste plaats anderen en niet de gebruiker zelf. De gebruiker wordt beschermd als de mensen rondom hem of haar ook een mondmasker dragen. Het comfortmasker is een aanvulling op de andere voorzorgsmaatregelen zoals het naleven van hygiënevoorschriften (handen wassen etc), het bewaren van fysieke afstand en het beperken van sociaal contact.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Herbruikbaar masker.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Goed gebruik van comfortmaskers•Was/ontsmet je handen:ovóór het opzetten van je mondmasker;ovóór het afdoen van je mondmasker;ona het afdoen van je mondmasker.•Oriënteer je masker door altijd dezelfde (meestal gekleurde) zijde aan de voorkant te dragen.•Neem het masker vast met de elastiekjes en trek de elastiekjes over je oren.•Zorg voor een nauwe aansluiting ter hoogte van de neus en trek het verder naar beneden over mond en kin.•Raak je mondmasker niet aan tijdens het gebruik.•Verwissel het mondmasker via de elastiekjes zonder de voorkant van het masker aan te raken na 8 uren of sneller wanneer het masker nat geworden is.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Vervaardigt van Texlyte Nano high-tech fiber.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk UYN
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Type medisch materiaal Herbruikbaar comfortmasker
Type corona product Mondmaskers
Steriel? not available

Laatste reviews en ervaringen met UYN Community mondmasker volwassene navy L

Zit goed, past goed en goed ademend👍

Erny van Oevelen

Precies wat ik zocht en ook andere schrijven. Goed ademend. Zelf brildragend, bijna geen last van beslaan. Niet vervelend om te dragen. Goede prijs. Andere vragen waar ik deze heb gekocht. Mijn man ervaart hetzelfde.

Mhi

Dit masker voldoet waar het voor gemaakt is , past goed over mond en neus, ook al ben je bril dragend. De prijs is ook aantrekkelijk.

Nico

Eindelijk een comfortabel, licht, ademend, lichtgewicht masker dat mijn bril niet beslaat! Plus, de prijs is goed

PHS

eindelijk een masker gevonden dat voldoende groot is om een kleine brilmonteur te kunnen overheen zetten zodat het vervelende van aandampende brilglazen verleden tijd is.

Paul