085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Vaginale applicator 5 stuks

8 reviews
5 stuks
6,05
Op voorraad
6,05
Vaginale applicator als hulpmiddel voor het inbrengen van vaginale capsules.
Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Besins
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Keyword Applicator, Hulpmiddel, Vaginaal
Type medisch materiaal Divers
Steriel? not available

Laatste reviews en ervaringen met Vaginale applicator

Product is prima 👍🏻 De levering heeft helaas lang geduurd 6 werkdagen. Verder heb ik geïnformeerd over het steriel maken van het product aangezien er op de site staat dat de producten niet steriel zijn. De werkneemster die ik trof was niet erg behulpzaam en vriendelijk. Heb bij mijn eigen apotheek uiteindelijk geïnformeerd.

Mar

Het product wordt helaas niet meer door de fabrikant geleverd aan het ziekenhuis. Bij utrogestan is dit toch wel fijn vooral omdat je dit 3 x daags moet gebruiken.

Dominique Bierma

Uitstekend product! Ik moet toegeven dat ik veel moeite had om het te vinden; de plaatselijke apotheek verkoopt dit soort producten niet. En het wordt niet verkocht met de eicel of de vaginale room, noch met de zetpil. Het is een zeer goede uitvinding. Het is ook gemaakt van plastic, dus het is wasbaar en herbruikbaar en tegen een meer dan redelijke prijs.

Elise

Goede service en snelle aflevering. Ik kreeg zelfs een handgeschreven kaartje. Ik zal in de toekomst zeker weer een besteliing plaatsen. Over het product ben ik erg tevreden. Het helpt om de medicatie makkelijker in te brengen. Ik raad iedereen deze digitale apotheek aan. Ik ben zeer tevreden over Viata.

Nadia

Super product, handig om medicatie in te brengen. En makkelijk schoon te maken.

Olivia Kros

Fijne applicator. Deze zijn voor herhaaldelijk gebruik. Ik reinig ze met Betadine zeep; zo kan je ze meermaals hergebruiken.

Lisa

Prima in gebruik, goed te reinigen. Zeker aanrader voor medicatie inbrengen

Sevim

Snelle levering, stevig materiaal, makkelijk te reinigen en hergebruiken. Makkelijk in gebruik.

rish