085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Varicex F vochtig zinklijmverband 10cmx10m 1 stuks

2 reviews
1 stuks
8,07 8,58
Op voorraad
8,07
-6%
prijs apotheek: 8,58 Je bespaart: -0,51
Verband geïmpregneerd op basis van zinkoxide. Klaar voor gebruik. Semi-rigide. Gebruikt in de context van veneuze insufficiëntie.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Windels geïmpregneerd met zinklijm voor semi-rigide permanente verbanden. Varicex F (vochtig) Voor perioden met geringe luchtvochtigheid, met vochtige zinklijm op het gaasweefsel. Wordt langzaam hard.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Verpakking

Varicex E (elastisch) Met vochtige zinklijm op crêpe-weefsel. De antiflogistische zinklijm behoudt zijn soepelheid zodanig dat de zelfmassage van spier- en bindweefsel nog geactiveerd wordt.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Lohmann
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Windels
Type windel Bandage
Keyword Spataders, Zware benen

Laatste reviews en ervaringen met Varicex F vochtig zinklijmverband 10cmx10m

Ik gebruik het verband voor de behandeling van hielpijn, waarschijnlijk afkomstig van de achillespees. Het werkt! De jarenlange ervaring ontbreekt nog steeds. Mijn aanmeldingspatroon: Eerste aanvraag: Zondagmiddag, na de training. 2. verwijderen: dinsdagavond voor de sport 3. bevestig: Woensdagmiddag na de sport 4. verwijderen: vrijdagochtend voor de sport Terug naar één. Dus ik gebruik de pad ongeveer twee plus twee dagen per week... Na slechts een week nam de pijn af. Ik hoop dat ik het volledig kan genezen. Omdat het verband erg nat is, moet je het goed inpakken met gaasverband. Ik leg er een cosmetisch weefsel tussen zodat de pasta niet door het verband sijpelt.

Michael

Het zinkpasta verband voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Het kan zeer goed worden "verwerkt" en heeft de voet goed gestabiliseerd. Na 2 dagen is het eerste succes al opgedoken: Het verband is goed te hanteren en kan ook weer in de folie verpakt worden als men niet de hele 10m nodig heeft zodat het niet uitdroogt.

Karin