Venoruton Forte 500mg Impexeco Tabletten 100 stuks

Tabletten 100 stuks
40,29
40,29
Op voorraad
Geneesmiddel in de vorm van tabletten voor het behandelen van zware en gezwollen benen door een slechte bloedsomloop.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Venoruton is een geneesmiddel voor de behandeling van vochtophopingen (oedeem) in de benen te wijten aan een slechte bloedsomloop en voor de behandeling van de symptomen van aanhoudende verminderde doorstroming, zoals zware en pijnlijke benen en een gezwollen gevoel.Venoruton is aangewezen voor de kortdurende behandeling van inwendige aambeien incombinatie met andere geneesmiddelen

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Zware benen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Neem 2 tabletten per dag, bij voorkeur bij de maaltijden.

Bijwerkingen Toon meer>> <<Toon minder

Occasioneel werd melding gemaakt van lichte spijsverteringsproblemen (gas in de darmen, diarree, maagpijn en -irritatie), lichte allergieën (huidreacties), hoofdpijn, flush (rode wangen), duizeligheid, vermoeidheid en jeuk. Deze bijwerkingen verdwijnen snel na het stopzetten van de behandeling.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

De werkzame stof in dit middel is O-(b-hydroxyaethyl)-rutosidea (HR) 500 mg.De andere stoffen in dit middel zijn: polyethyleenglycol en magnesiumstearaat.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Wanneer mag u dit middel niet gebruiken?- U bent allergisch voor één van de andere stoffen die in dit geneesmiddel zitten. Wanneer moet u extra voorzichtig zijn met dit middel?- Een goede levensstijl is de basis van de behandeling van bloedsomloopstoornissen.- Gebruik dit geneesmiddel niet langer dan 3 maanden zonder uw arts te raadplegen.- Als u vochtophopingen (oedeem) van de onderste ledematen als gevolg van hartaandoeningen, aandoeningen van de nieren of de lever heeft, kunt u best geen Venoruton gebruiken omdat het effect van Venoruton bij deze aandoeningen niet bewezen is.Zwangerschap: Zoals voor bijna alle geneesmiddelen, geldt ook voor Venoruton dat u het niet tijdens de eerste driemaanden van de zwangerschap mag innemen zonder uw behandelende arts daarvan op de hoogte te brengen.Borstvoeding : U mag Venoruton gedurende de borstvoeding innemen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Venoruton
Aflevervorm Tabletten
Type product Geneesmiddel
Hart- en bloedvaten Zware benen
Type vaatwandprobleem Aambeien, Spataders, Zware benen
Keyword Behandelend, Betere doorbloeding, Zware benen
Generisch middel? not available
Toedieningswijze Oraal
Zonder alcohol? available

Venoruton Forte 500mg Impexeco is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor u. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg dan uw huisarts.
Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.