085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar
  • Home
  • Veterinus Derma gel Spray 50ml

Veterinus Derma gel Spray 50ml

Spray 50ml
15,24 16,93
Op voorraad
15,24
-10%
prijs apotheek: 16,93 Je bespaart: -1,69
Huidverzorgingsgel voor de behandeling en de genezing van wonden bij dieren.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Veterinus Derma GeL® is een isotone formule in gel- of vloeibare vorm voor de intensieve en snelle verzorging van de huid. Veterinus Derma GeL® zorgt voor een gelijkmatige poreuze barrièrebescherming tegen bacteriële aanvallen, vreemde verontreinigingen, vermijdt uitdroging en houdt een ideaal vochtigheidspercentage in stand. Verbanden leggen op de aangetaste plek is dus niet nodig. Veterinus Derma GeL® is niet-mutageen, cytogenotoxisch, irriterend en sensibiliserend voor de epitheelcellen. Derma GeL® houdt de levensvatbaarheid van de cellen in zeer hoge mate in stand en bevordert daardoor een snelle hergroei van het haar in de oorspronkelijke kleur. Veterinus Derma GeL® in gelvorm blijft op de plaats waar het is aangebracht en loopt niet van het behandelde oppervlak af.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Wondverzorging bij dieren.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

De aangedane plek dagelijks met warm water of een zoutoplossing reinigen, om de epitheelcellen te vrijwaren van irritatie. Veterinus Derma GeL® meerdere malen per dag royaal aanbrengen, naar behoefte. Om huidwoekering te helpen voorkomen, ook op de omliggende zone aanbrengen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Titr. Polysacchariden (Pyrus Sorbus extr.) ; Centella Asiatica (titr. extr.) ; Calendula Officinalis (titr. extr.) ; Salvia Officinalis extr. ; Thymus Vulgaris extr.; Origanum Majorana extr.; Lavandula Officinalis extr.; Propyleen Glycol; Gehydrogeneerde Castor Olie; Natrium Bicarbonaat; Glycerine; Alcohol; Aqua Purificata; Carbomer (voor de gelvorm).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk AiP
Aflevervorm Spray
Type product Dieren
Type behandeling Behandelend
Verzorging of reiniging Verzorging
Type dier Alle dieren
Type dierenverzorging Wondverzorging

Laatste reviews en ervaringen met Veterinus Derma gel