085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Vibracell Oplossing 300ml

Oplossing 300ml
41,01 48,54
Op voorraad
41,01
-16%
prijs apotheek: 48,54 Je bespaart: -7,53
Voedingssupplement op basis van concentraten van vruchtensap, groentesap, bessensap, plantenextracten, koninginnenbrij, inactieve biergist, l-carnitine en Q10 in de vorm van een drinkbare oplossing. Zonder bewaarmiddelen, kleurstoffen of chemische additieven. Hoog gedoseerd, goede en snelle opnamen en geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Vibracell is een natuurlijk multivitamine supplement op basis van koudgeperste sappen van met zorg geselecteerd fruit, groenten en planten. Bovendien zijn deze grotendeels van biologisch gecertificeerde oorsprong.

Verder worden vitaminen A, B6, B12, C, D, selenium, foliumzuur, koninginnenbrij, L-carnitine, coenzym Q10, … toegevoegd.

Onder elke fles zit een bio-fotonen plaatje dat de vibratie- of trillingsenergie van Vibracell versterkt.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Natuurlijk multivitaminen supplement. 

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Neem elke morgen voor het ontbijt 2 koffielepels (= 10 ml)
Vibracell in een glas water (= 120 ml), goed roeren.

Kinderen van 3 tot 12 jaar nemen 5 ml Vibracell per dag.

De fles in de doos houden zodat het bio-fotonen plaatje onderin steeds de flesinhoud stimuleert. Eens de fles open, in de koelkast bewaren en binnen de 2 maanden consumeren.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Vibracell
Aflevervorm Oplossing
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Algemene samenstellingen
Bevat Mineralencomplex, Vitaminecomplex
Doelgroep Kind, Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Vanaf 3 jaar, Voor volwassenen
Smaak Fruit
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Vibracell

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Vibracell