085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar
02-11-2017 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Kan een crème je er werkelijk jonger laten uitzien? Vichy komt met revolutionaire innovaties het op domein van Anti-Aging

Elke vrouw die een bepaalde leeftijd bereikt, krijgt te maken met tal van onzekerheden. Je huid gaat langzaamaan beginnen veranderen. Ze wordt dunner, droger en verliest haar elasticiteit. Voor extra advies kan je ook bij onze apotheek terecht.

Wanneer je je huid vanaf het begin met de juiste producten gaat verzorgen, kan je ervoor zorgen dat je huid haar elasticiteit behoudt waardoor er zich minder rimpels gaan ontwikkelen. Omdat de zoektocht naar doeltreffende anti-aging producten een grote worsteling is voor veel vrouwen, zet Vichy zich continu in om met nieuwe innovaties te komen die je huid jong houden. Vichy heeft het voorbije jaar nieuwe anti-aging verzorgingen ontwikkeld die jouw huid helpen met het behouden van haar jeugdigheid.

Liftactiv Anti-Oxidanten Booster - Vanaf 30 jaar

Vanaf de leeftijd van 35 jaar worden de tekenen van huidveroudering en vermoeidheid steeds zichtbaarder. Ook de stevigheid van je huid krijgt een flinke deuk. Liftactiv Anti-Oxidanten Booster is hét nieuwe product dat je huid weer helemaal oppept. De formule is rijk aan 15% pure vitamine C, gefragmenteerd hyaluronzuur en een aantal krachtige anti-oxidanten. Met zijn 11 ingrediënten bevat de booster enkel en alleen wat je huid echt nodig heeft om haar sprankeling terug te krijgen. Geen overbodige bestanddelen dus! Liftactiv Anti-Oxidanten Booster werkt effectief in tegen de tekenen van huidveroudering en vermoeidheid die een grauwe en ingezakte huid veroorzaken. Bovendien geeft het ook ondersteuning bij huidproblemen die optreden door stress, zonbeschadiging, seizoensveranderingen, luchtvervuiling en een ongebalanceerd dieet. De booster bezorgt je door zijn regenererende werking een stralend, frisse teint die uitgerust en egaal toont. De formule is klinisch getest, is hypoallergeen en bevat geen parfums of siliconen. Je gebruikt de booster 3 tot 4 keer per jaar, 10 dagen na elkaar. Eenmaal per dag breng je 4 tot 5 druppels aan op de gereinigde huid. Hierna doe je je gewoonlijke dag- of nachtverzorging op. Ontdek het volledige gamma van Liftactiv op de Viata website.

Liftactiv Specialist - Vanaf 35 jaar

Zeg vaarwel tegen niet-duurzame injecties! Vandaag lanceert de nieuwe Vichy Liftactiv Specialist dagverzorging de productie van hyaluronzuur en collageen, twee stoffen die essentieel zijn voor de gezondheid van je huid. De natuurlijke reserves van collageen nemen af vanaf 20 jaar, dus wacht niet om het optreden van rimpels te voorkomen.

Deze crème heeft de hoogste concentratie aan actieve ingrediënten. De hypoallergene en klinisch geteste formule bevat biopeptiden: natuurlijke mini-eiwitten die de productie van natuurlijk collageen stimuleren. Het bevat ook vitamine CG, een antioxidant-vitamine die helpt om vlekken te verminderen en de teint te egaliseren, evenals het mineraliserende thermale water van Vichy. Het is geschikt voor alle huidtypes en wordt 's ochtends en/of 's avonds aangebracht. De effecten zijn onmiddellijk en langdurig. Je huid wordt onmiddellijk strakker en gladder. Na slechts één maand zal je een vermindering van je rimpels kunnen zien, evenals een vollere huid, mooiere gelaatscontouren en een uniforme teint. Voor een optimaal resultaat, aarzel dan niet om ook deze twee laatste parels aan je schoonheidsroutine toe te voegen: het hyalu-masker, de kampioen van hyaluronzuur en de micro hyalu-patches, die het uiterlijk in een nacht veranderen. Als je meer informatie over deze producten wilt, ontdek dan hun beschrijving op onze site.

Neovadiol Phytosculpt - Vanaf 50 jaar

Laat hormonale schommelingen je huid niet beschadigen. De menopauze kan er voor zorgen dat de huid van het gelaat en in de nek gaat verslappen. Je hebt misschien gemerkt dat je huid minder soepel en minder strak is. Vichy biedt je de oplossing: de verzorging Neovadiol Phytosculp hermodelleert de contouren van gezicht en nek. Deze formule bevat fytosterol, een vloeibaar plantaardig extract van het varenblad die het gelaat hermodelleert. Het bevat ook proxylane en hyaluronzuur. Deze combinatie vermindert de zichtbare tekenen van verlies van huiddichtheid en verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid. Dankzij deze formule, die dermatologische getest werd, zal je een vermindering zien in de verslapping van de huid van het gelaat en van de hals en dit na slechts 8 weken gebruik. Ben je benieuwd naar de resultaten? Aarzel niet langer, bestel dit nieuwe product rechtstreeks op onze site!

Neovadiol Rose Platinum - Vanaf 60 jaar

De formule van Neovadiol Rose Platinum is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met een mature huid. Het product wordt aangeraden aan vrouwen vanaf 60 jaar die specifieke huidproblemen hebben. Het product werkt effectief in op de doffe, bleke teint die een verouderde huid heeft. Daarnaast werkt de formule ook in op het verlies aan densiteit en zachtheid. De rozige crème bevat calcium om de huid te versterken, bijenwas om de huid te voeden en gist om de huid te verstevigen. Door zijn frisse, fluwelige textuur en de zachte rozengeur werkt de crème in op al je zintuigen. Neovadiol Rose Platinum geeft je huid weer een roze gloed die gezondheid uitstraalt. Je huid wordt ook weer voller. Ze krijgt haar densiteit en vitaliteit terug. De formule is onder dermatologisch toezicht klinisch onderzocht om de effectiviteit te testen. De crème bevat geen parabenen en is hypoallergeen waardoor ze goed verdragen wordt, zelfs door de gevoelige huid. Neovadiol Rose Platinum zorgt ervoor dat je huid weer een stralende gloed krijgt. Daarom is het de ideale dagelijkse verzorging voor de mature huid. Voor andere producten uit het Neovadiol gamma, kan je op onze website terecht.

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.