02-11-2017 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Innovaties

Elke vrouw die een bepaalde leeftijd bereikt, krijgt te maken met tal van onzekerheden. Je huid gaat langzaamaan beginnen veranderen. Ze wordt dunner, droger en verliest haar elasticiteit. 

Wanneer je je huid vanaf het begin met de juiste producten gaat verzorgen, kan je ervoor zorgen dat je huid haar elasticiteit behoudt waardoor er zich minder rimpels gaan ontwikkelen. Omdat de zoektocht naar doeltreffende anti-aging producten een grote worsteling is voor veel vrouwen, zet Vichy zich continu in om met nieuwe innovaties te komen die je huid jong houden. Vichy heeft twee nieuwe anti-aging verzorgingen ontwikkeld die jouw huid helpen met het behouden van haar jeugdigheid.

 

Liftactiv Anti-Oxidanten Booster

Vanaf de leeftijd van 35 jaar worden de tekenen van huidveroudering en vermoeidheid steeds zichtbaarder. Ook de stevigheid van je huid krijgt een flinke deuk. Liftactiv Anti-Oxidanten Booster is hét nieuwe product dat je huid weer helemaal oppept. De formule is rijk aan 15% pure vitamine C, gefragmenteerd hyaluronzuur en een aantal krachtige anti-oxidanten. Met zijn 11 ingrediënten bevat de booster enkel en alleen wat je huid echt nodig heeft om haar sprankeling terug te krijgen. Geen overbodige bestanddelen dus! Liftactiv Anti-Oxidanten Booster werkt effectief in tegen de tekenen van huidveroudering en vermoeidheid die een grauwe en ingezakte huid veroorzaken. Bovendien geeft het ook ondersteuning bij huidproblemen die optreden door stress, zonbeschadiging, seizoensveranderingen, luchtvervuiling en een ongebalanceerd dieet. De booster bezorgt je door zijn regenererende werking een stralend, frisse teint die uitgerust en egaal toont. De formule is klinisch getest, is hypoallergeen en bevat geen parfums of siliconen. Je gebruikt de booster 3 tot 4 keer per jaar, 10 dagen na elkaar. Eenmaal per dag breng je 4 tot 5 druppels aan op de gereinigde huid. Hierna doe je je gewoonlijke dag- of nachtverzorging op. Ontdek het volledige gamma van Liftactiv op de Viata website.

 

Neovadiol Rose Platinum

De formule van Neovadiol Rose Platinum is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met een mature huid. Het product wordt aangeraden aan vrouwen vanaf 60 jaar die specifieke huidproblemen hebben. Het product werkt effectief in op de doffe, bleke teint die een verouderde huid heeft. Daarnaast werkt de formule ook in op het verlies aan densiteit en zachtheid. De rozige crème bevat calcium om de huid te versterken, bijenwas om de huid te voeden en gist om de huid te verstevigen. Door zijn frisse, fluwelige textuur en de zachte rozengeur werkt de crème in op al je zintuigen. Neovadiol Rose Platinum geeft je huid weer een roze gloed die gezondheid uitstraalt. Je huid wordt ook weer voller. Ze krijgt haar densiteit en vitaliteit terug. De formule is onder dermatologisch toezicht klinisch onderzocht om de effectiviteit te testen. De crème bevat geen parabenen en is hypoallergeen waardoor ze goed verdragen wordt, zelfs door de gevoelige huid. Neovadiol Rose Platinum zorgt ervoor dat je huid weer een stralende gloed krijgt. Daarom is het de ideale dagelijkse verzorging voor de mature huid. Voor andere producten uit het Neovadiol gamma, kan je op onze website terecht.

 

Wij horen graag je mening, deel ze hier met ons
Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.