085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Virbac Etiderm Shampoo 200ml

Shampoo 200ml
19,90 22,11
Op voorraad
19,90
-10%
prijs apotheek: 22,11 Je bespaart: -2,21
Schuimende shampoo voor het reinigen van huid en vacht bij katten en honden. Het wordt geadviseerd ter ondersteuning van de behandeling van oppervlakkige pyodermie bij honden en katten.Vormt een beschermende film op de huid.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Etiderm is een schuimende shampoo op basis van ethyllactaat en benzalkoniumchloride met keratoplastische eigenschappen. Het wordt geadviseerd ter ondersteuning van de behandeling van oppervlakkige pyodermie bij honden en katten. Etiderm dient ook als hulp bij de huidreiniging.  Etiderm bevat spherulieten ® en chitosanide. Spherulieten ® zijn microscopisch kleine bolletjes die de ingrediënten geleidelijk afgeven en daarmee voor een langdurige werkzaamheid zorgen. Chitosanide is een natuurlijk polymeer dat een beschermende film op de huid vormt.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

Voor honden en katten. Goed schudden voor gebruik. Maak de vacht nat met lauw water. Masseer Etiderm in de natte vacht en laat de shampoo goed schuimen. Spoel uit en herhaal de behandeling. Laat bij de tweede wassing de shampoo 5 à 10 minuten inwerken en spoel daarna goed uit. Beginnen met 2 keer per week te behandelen. Nadien kan dit teruggebracht worden naar 1 keer per week.

Voorzorgsmaatregelen

Vermijd contact met de ogen en de oren.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Mild reinigend bestanddeel, spherulieten ®, ethyllactaat, benzalkoniumchloride, chitosanide.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Etiderm
Aflevervorm Shampoo
Type product Dieren
Verzorging of reiniging Reiniging
Reiniging van Vacht
Type dier Hond, Kat
Keyword Hond, Kat, Was

Laatste reviews en ervaringen met Virbac Etiderm