Virbac Vt phak hond Siroop 50ml

6 reviews
19,08 23,85
19,08
-21%
prijs apotheek: 23,85
Op voorraad
Voedingssupplement op basis van voedingsstoffen en aminozuren. Dit product wordt aanbevolen voor gebruik bij honden in geval van veroudering, gewichtsverlies of herstel van een ziekte. Ook geschikt in geval van vermoeidheid na intense en langdurige fysieke inspanning (jachthonden en sporthonden). Tenslotte herstelt VT PHAK de darmflora van oudere honden.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Aanvullende diervoeding op basis van voedingsstoffen en aminozuren voor de ooglenzen bij oudere honden. Voor oudere, magere en herstellende honden. Vermoeidheid na een intense en langdurige fysische inspanning (jacht- en sporthonden). Het herstelt tevens de darmflora bij oudere honden.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

Zeer smakelijke, drinkbare oplossing. Honden van minder dan 10 kg: 1 ml (20 druppels) per dag. Honden van meer dan 10 kg: 1,5 ml (30 druppels) per dag. Er wordt geadviseerd om de oplossing dagelijks of minimaal gedurende 3 weken per maand toe te dienen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ruw eiwit 6,6 %, ruwe celstof minimum 0,05 %, vetten 0,1 %, as 1 %, vocht 36,4 %, glycine 2,5 g, Na monoglutamaat 2,54 g, inositol 1,5 g, excipiens: glycerol, Na cyclamaat, FOS qsp 50 ml.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Virbac
Aflevervorm Siroop
Type product Dieren
Type behandeling Behandelend
Verzorging of reiniging Verzorging
Type dier Hond
Type dierenverzorging Voedingssupplementen
Keyword Energie, Herstellend, Vermoeidheid

Laatste reviews en ervaringen met Virbac Vt phak hond

Gebruik dit voor mijn Yorkje van 10 jaar omdat hij staar heeft op aanraden van dierenarts. Ik doe het rechtstreeks in zijn mondje. Hij vind de smaak niet slecht.

Sylvia

Op aanraden van de veearts dit product beginnen geven om het zicht van mijn hond te ondersteunen. Ik meng het in zijn eten, hij eet het vlot. Ik heb de indruk dat hij algemeen vitaler is.

Ilse

Onze lieve Tibetaan Luna, heeft sinds 5 jaar (zij is nu 6 jaar) blind aan 1 oog. Veroorzaakt door haar tweelingzus tijdens het spelen. Door VT phak blijft het oog "gezond"

Yvonne

is niet de eerste keer dat ik bij jullie dit product bestel, en zal ook niet de laatste keer zijn ;-) Dik tevreden klant hier!!

san

heel tevreden van het product, en tevens snelle levering

nancy

Dit voedings-supplement is eigenlijk meer bedoeld om oogproblemen (staar) bij de hond te stabiliseren,en zelfs terug te dringen,zeer bekend en aangeraden door Dierenartsen,en zelf ondervind ik dat het werkt bij mijn hond!

Louis