Visiobiane Confort Capsules

Voedingssupplement met zink, omega 6 en vitaminen, voor een cellulaire bescherming, in de vorm van capsules. Draagt bij tot de instanthouding van een normaal gezichtsvermogen.

prijs apotheek: € 22,00
17,46
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Bevordert de traanfunctie.
1 capsule per dag
Kuur: 36 dagen
/
Bernagieolie rijk aan omega 6 (38% linolzuur en 20% gammalinoleenzuur) -> Aanvoer van linolzuur en gammalinoleenzuur (GLA), capsule (visgelatine, geleermideel: glycerol), vitaminen (E, B1, B2, niacine, B6, folaten, C) Antioxiderend complex, porphyral HSPR* (extract van Porphyra umbilicalis, drager: maltodextrines)) -> Bescherming tegen lichtstress, omhulsel: gele bijenwas, zinksulfaat -> Antioxiderend effect, natuurlijk betacaroteen afkomstig van een zeewier (olijfolie)  -> Antioxiderend effect, lycopeen (natuurlijk tomatenextract)) -> Antioxiderend effect, extract van druivendroesem ->Antioxiderend effect.
Merk PiLeJe
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Ogen Voedingssupplementen
Bevat Omega 6, Vitaminecomplex, Zink

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!