Vismed Light 0,1% bevochtigende oogdruppels Oogdruppels 15ml

4 reviews
Oogdruppels 15ml
7,11 8,36
Op voorraad
7,11
-15%
prijs apotheek: 8,36 Je bespaart: -1,25
Hydraterende oogdruppels voor het bevochtigen van het oog bij het ervaren van een droogtegevoel (gevoel van droge ogen), van brandende en/of vermoeide ogen; ter bevochtiging van het oog bij andere minder belangrijke klachten van niet-pathologische aard veroorzaakt door stof, rook, droge hitte (droge lucht), airconditioning, wind, koude, langdurig beeldschermgebruik of het dragen van contactlenzen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Aanbevolen in volgende gevallen: ter bevochtiging van het oog bij het ervaren van een droogtegevoel (gevoel van droge ogen), van brandende en/of vermoeide ogen; ter bevochtiging van het oog bij andere minder belangrijke klachten van niet-pathologische aard veroorzaakt door stof, rook, droge hitte (droge lucht), airconditioning, wind, koude, langdurig beeldschermgebruik of het dragen van contactlenzen.

Eigenschappen

Eigenschappen en wijze van werking:  Vismed ® Light bevat natriumhyaluronaat, een natuurlijk polymeer dat in bepaalde structuren van het oog voorkomt en ook in andere delen van het lichaam. Natriumhyaluronaat heeft de bijzondere eigenschap dat het een gelijkmatige en stabiele film op het oog kan vormen, d.w.z. een film die langdurig aanwezig blijft, die niet snel weggespoeld wordt en die het zicht niet nadelig beïnvloedt. Dit is een polymeer die de viscositeit en de bioadhesieve kracht van het in het oog ingedruppelde product doet toenemen. De speciale kenmerken van hyaluronzuur geven Vismed ® Light zijn visco-elastische en waterbindende eigenschappen. Inderdaad, Vismed ® Light vormt een stabiele film op het oogoppervlak. Deze film verdwijnt langzaam door het knipperen. Daarom combineert Vismed ® Light een langdurige werking met een maximaal comfort. Vismed ® Light is door zijn unieke samenstelling zeer goed te verdragen. Een bijzondere samenstelling van conserveringsmiddelen garandeert de steriliteit van Vismed ® Light voor een periode van drie maanden na het eerste gebruik.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering en wijze van gebruik:  Draai de dop bij het eerste gebruik tegen de klok in tot de veiligheidsring afbreekt. Draai het dopje eraf en houd de opening van het flesje boven het te behandelen oog. Lichtjes met de vingers drukken volstaat om Vismed ® Light uit het flesje te laten druppelen. Indien niet anders aanbevolen naar behoefte 1 à 2 druppels Vismed ® Light in de conjunctivale zak van het oog druppelen. Door het knipperen wordt de oplossing verspreid en vormt ze een transparante en duurzame film op het oogoppervlak. Vismed ® Light kan ook tijdens het dragen van harde en zachte contactlenzen worden gebruikt. Vismed ® Light is na opening drie maanden houdbaar.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

1 ml oplossing bevat 1 mg natriumhyaluronaat, natriumchloride, dinatriumwaterstoffosfaat, natriumdiwaterstoffosfaat, gezuiverd water alsook dinatriumedetaat en polyhexanide als conserveringsmiddelen.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Contra indicaties

Contra-indicaties: overgevoeligheid voor een der bestanddelen. Interacties: niet gelijktijdig gebruiken met geneesmiddelen of andere producten die in het oog toegediend worden en dit omdat Vismed ® Light de werking ervan kan veranderen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Vismed
Aflevervorm Oogdruppels
Type product Verzorgingsproduct
Ogen Vermoeide ogen
Type oogproducten Bevochtigend/kunsttranen
Keyword Bevochtigend, Droge ogen, Lenzen
Steriel? available
Zonder parabenen? available
Zonder benzalkoniumchloride? available
Zonder EDTA? not available

Laatste reviews en ervaringen met Vismed Light 0,1% bevochtigende oogdruppels

Snelle levering. Goede kwaliteit. Altijd een genoegen.

Grazyna

zachte oogcel die makkelijk aan te brengen is en je ogen urenlang vochtig houdt

Jolan

zachte oogcel die makkelijk aan te brengen is en je ogen urenlang vochtig houdt

Jolan

In combinatie met zachte lenzen werkt het niet

Rob de Jager