085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

Vismed Multi 0,18% bevochtigende oogdruppels Oogdruppels 10ml

Oogdruppels 10ml
11,86 13,95
Op voorraad
11,86
-15%
prijs apotheek: 13,95 Je bespaart: -2,09
Bevochtigende oogdruppels voor droge ogen. Geschikt voor middelmatige klachten. Makkelijk in het gebruik. Houdbaarheid is 3 maanden na opening van de flacon.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Vismed ®  Multi heeft dezelfde formule/samenstelling als de klassieke Vismed ®-producten, maar wordt in een absoluut nieuwe en gepatenteerde multidosisflacon aangeboden. Daardoor kan u naar een handig flesje teruggrijpen dat heel eenvoudig te gebruiken is en waarvan de inhoud na opening drie maanden houdbaar blijft. Bijkomende troeven: door het vernieuwende doseersysteem bevat Vismed ® Multi geen conserveringsmiddelen + Vismed ® Multi is zeer zuinig in gebruik (en dit zonder dat u de voordelen van klassieke Vismed ®-producten moet missen).

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Verwijder de dop van het flesje. Neem het flesje tussen duim en wijsvinger, het ventiel (indruppelingssysteem) naar beneden gericht. Druk een tiental keren met het ventiel op en neer (zie figuur 2) tot de eerste druppel vrijkomt. Oefen hier reeds om het ventiel snel op en neer te bewegen. Het is voor het verdere gebruik van belang om telkens gelijkmatige druppels te bekomen. Houd met de vingers van de vrije hand het ooglid naar beneden zodat het oog wijd open staat.     Plaats dan de duim met het flesje op de vingers van die hand (zie figuur 4).       Het flesje moet ongeveer in een hoek van 45° tegenover het gezicht staan omdat de druppel het flesje verlaat in een hoek van 45° (zie figuur 5). Druk dan snel op de flacon naar beneden toe met de wijsvinger.  De druppel komt in het oog terecht. Misschien moet je de eerste keer een paar pogingen doen om je de techniek eigen te maken. Dan is het altijd dezelfde beweging en dezelfde positie tegenover het gezicht.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Vismed
Aflevervorm Oogdruppels
Type product Verzorgingsproduct
Ogen Vermoeide ogen
Type oogproducten Bevochtigend/kunsttranen
Keyword Droge ogen
Steriel? available
Zonder parabenen? available
Zonder benzalkoniumchloride? available
Zonder EDTA? available

Laatste reviews en ervaringen met Vismed Multi 0,18% bevochtigende oogdruppels