085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Vista D3 3000 Smelttabletten 60 stuks

Smelttabletten 60 stuks
16,11 17,90
Op voorraad
16,11
-10%
prijs apotheek: 17,90 Je bespaart: -1,79
Voedingssupplement met vitamine D, in de vorm van smelttabletten die gemakkelijk en aangenaam zijn in het gebruik. Wordt gebruikt wanneer er een verhoogde behoefte aan vitamine D is, of wanneer de synthese ervan door het organisme verminderd is. Deze dosering van 3000IE wordt aangeraden bij een groot tekort aan vitamine D door absorptie-problemen. Het preparaat wordt tevens gebruikt wanneer de plasma-spiegels moeilijk te normaliseren zijn met een bolus-inname aan vitamine D.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Geschikt voor personen ouder dan 12 met een verhoogde behoefte aan vitamine D, zoals zwangere vrouwen, personen met een donkere huid, bij overgewicht.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag onder de tong laten smelten voor een goede absorptie. Je kan de tablet eventueel gewoon doorslikken of eerst oplossen in water.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Vista
Aflevervorm Smelttabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Beendergestel, Weerstandsverhogend, Zwangerschap
Bevat Vitamine D
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar
Smaak Munt
Keyword Beendergestel, Immuunsysteem, Vitamine D3, Zwangerschap
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Vista D3 3000