085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Vista D3 800 Smelttabletten 120 stuks

Smelttabletten 120 stuks
13,96 17,90
Op voorraad
13,96
-22%
prijs apotheek: 17,90 Je bespaart: -3,94
Voedingssupplement op basis van vitamine D, in de vorm van smelttabletten. Met een muntsmaak. De belangrijkste rol van vitamine D is om een goede opname van calcium te stimuleren. Vitamine D is essentieel voor de vorming en instandhouding van sterke botten. Vitamine D is ook betrokken bij de verdedigingsmechanismen van ons lichaam. Het helpt om onze natuurlijke weerstand te behouden. Deze dosering van 800IE wordt voornamelijk gebruikt bij personen van +60 jaar. Het preparaat mag tevens gebruikt worden bij personen van 12 jaar tot 60 jaar die een grotere kans lopen op een vitamine D tekort (vb zwangerschap, borstvoeding, donkere huid, obesitas, lever- of nierproblemen,statine-gebruik,...).
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag onder de tong laten smelten voor een goede absorptie. Je kan de tablet eventueel gewoon doorslikken of eerst oplossen in water. Geschikt voor personen ouder dan 12 met een verhoogde behoefte aan vitamine D, zoals zwangere vrouwen, personen met een donkere huid, bij overgewicht.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Vitamine D3 800iu.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Vista
Aflevervorm Smelttabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Beendergestel, Zwangerschap
Bevat Vitamine D
Doelgroep Man, Vrouw, Zwangere
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Munt
Keyword Beendergestel, Stimuleert afweersysteem
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Vista D3 800