085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Vista D3 Adult 600 Smelttabletten 120 stuks

3 reviews
Smelttabletten 120 stuks
12,40 15,90
Op voorraad
12,40
-22%
prijs apotheek: 15,90 Je bespaart: -3,50
Voedingssupplement op basis van vitamine D , in de vorm van smelttabletten. De belangrijkste rol van vitamine D is om een goede opname van calcium te stimuleren. Vitamine D is essentieel voor de vorming en instandhouding van sterke botten. Vitamine D is ook betrokken bij de verdedigingsmechanismen van ons lichaam. Het helpt om onze natuurlijke weerstand te behouden. Aangewezen bij ouderen, bij vrouwen met vroege overgang, tijdens de groei, zwangerschap en borstvoeding. Deze dosering van 600IE wordt voornamelijk gebruikt bij personen van 12 jaar tot 60 jaar. Het preparaat mag tevens gebruikt worden bij kinderen van 0 jaar tot 12 jaar die een grotere kans lopen op een vitamine D tekort (vb donkere huid, obesitas, lever- of nierproblemen,...).
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Geschikt voor personen vanaf 12 jaar.

Kan ook worden gegeven aan kinderen met een verhoogde behoefte aan vitamine D3.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag onder de tong laten smelten voor een goede absorptie. Je kan de tablet eventueel gewoon doorslikken of eerst oplossen in water. Geschikt voor personen ouder dan 12 met een verhoogde behoefte aan vitamine D, zoals zwangere vrouwen, personen met een donkere huid, bij overgewicht.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Vitamine D3 600iu.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Vista
Aflevervorm Smelttabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Beendergestel, Weerstandsverhogend, Zwangerschap
Bevat Vitamine D
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Munt
Keyword Beendergestel, Stimuleert afweersysteem, Zwangerschap
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Vista D3 Adult 600

Levering en bestelling top! Om aan te bevelen zonder enige twijfel.

Legrain P

ik vind de smelttabletjes super handig aangenaam van smaak de ultra 800 voor ons en de adult 600 voor de dochter en we zijn allemaal tevreden

gilbert

Super Präparat für die wichtige Vitamin D Versorgung, die uns leider viel zu wenig empfohlen wird von ärztlicher Seite aus, wir nehmen es täglich seit über Jahren.

Christine