085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Vista Vegatabs Tabletten 60 stuks

1 reviews
Tabletten 60 stuks
7,99 10,95
Op voorraad
7,99
-27%
prijs apotheek: 10,95 Je bespaart: -2,96
Voedingssupplement op basis van mineralen en vitaminen in de vorm van tabletten, speciaal samengesteld voor veganisten en vegetariërs.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De samenstelling van Vista Vegatabs is bedoeld om de tekorten op te vangen die het gevolg zijn van een voeding die weinig of geen voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong bevat. De belangrijkste essentiële vitaminen en mineralen waarvan de toevoer problematisch is bij gebrek aan dierlijke producten zijn vitamine B12, vitamine B2, ijzer, zink en selenium. De vitamine D is ook meestal te laag, zoals het geval is bij de meerderheid van de bevolking, maar de klassieke vitamine D3-supplementen zijn niet geschikt voor veganisten. Daarom bevat Vista Vegatabs een andere vorm van vitamine D: vitamine D2 (ergocalciferol) van plantaardige oorsprong.Vista Vegatabs bevat dus alle vitaminen en mineralen die vegetariërs en veganisten nodig hebben, in een formule zonder een enkel ingrediënt van dierlijke oorsprong, noch bij de actieve ingrediënten, noch bij de hulpstoffen. Vista Vegatabs is volledig aangepast voor personen die enkel plantaardig willen eten, zelfs voor de strikte veganisten. 

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vitaminen en mineralen supplement voor veganisten en vegetariërs.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet 's morgens bij het ontbijt tenzij anders aangeraden door de behandelende arts. Vanaf 12 jaar.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Vitamine B12: 100 mcg, Vitamine D2: 2.000 ie (=50 mcg), Vitamine B2: 1,2 mg, Ijzer: 14 mg (+ 50 mg vitamine C voor de goede absorptie), zink: 10 mg, Selenium: 55 mcg.
Actieve bestanddelen: mineralen: ijzersulfaat, zinkoxide, selenomethionine; Actieve bestanddelen: vitaminen: L-ascorbinezuur (vit. C), ergocalciferol (vit. D2), riboflavine (vit. B2), methylcobalamine (vit. B12); Vulstof: cellulose; Plantaardige groene omhulling bevattend: Geleermiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose; Kleurende voedingsmiddelen: Spirulina (Spirulina platensis), concentraat van saffloer (Carthamus tinctorius) en limoen (Citrus limon); Antiklontermiddel: talk; Emulgator: middellangeketentriglyceriden; Antiklontermiddelen: stearinezuur van plantaardige oorsprong, siliciumdioxide; Emulgator: vernet carboxymethylcellulose; Kleurstof: calciumcarbonaat; Glansmiddel: plantaardig magnesiumstearaat; Geleermiddel: polyvinylpyrrolidone.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Vista
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Algemene samenstellingen
Bevat IJzer, Selenium, Vitamine B12, Vitamine B2, Vitamine D, Zink
Doelgroep Man, Veganist, Vegetariër, Vrouw
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar, Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Vegetarisch
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Vista Vegatabs

Fijn kleine pilletjes, dus gemakkelijk weg te krijgen. Goede verpakking en snelle levering.

Anna