085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

VisuXL Gel 10ml

Gel 10ml
17,20 19,11
Op voorraad
17,20
-10%
prijs apotheek: 19,11 Je bespaart: -1,91
Bevochtigende ooggel op basis van CMC, coënzyme Q10 en vitamine E, voor het doeltreffend behandelen van drogen ogen. Geschikt voor gebruik met lenzen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

VisuXL® Gel is de eerste anti-oxidante oogdruppel met cross-linked carboxymethylcellulose (CMC), co-enzym Q10 en Vitamine-E voor de intensieve behandeling van droge ogen.

Bij indruppeling in het oog, transformeert de oogdruppel van druppel naar gel, waardoor een beschermend 'kussen' effectieve verlichting van symptomen en comfort biedt. VisuXL® Gel maakt gebruik van een unieke thermo-geleertechnologie waardoor de gebruiker het comfort van een gel ervaart, met het gemak van een oogdruppel.

Dag & Nacht: Crosslinked carboxy-methylcellulose (CMC) verbetert de werking en zorgt ervoor dat VisuXL® Gel langer op het oogoppervlak blijft: 12 uur effect met 2 druppels per dag, geschikt voor zowel dag- als nachtgebruik.

Langdurig effect: Co-enzym Q10 (CoQ10) heeft een beschermend effect op het oogoppervlak. CoQ10 is een belangrijke natuurlijke antioxidant die schade aan het hoornvlies voorkomt en helpt bij het herstel van beschadigde cellen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Droge ogen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Meermaals per dag een druppel per oog, indien nodig.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Simovision
Aflevervorm Gel
Type product Verzorgingsproduct
Ogen Behandelende oogpreparaten
Type oogproducten Bevochtigend/kunsttranen
Steriel? available
Zonder parabenen? available
Zonder benzalkoniumchloride? available
Zonder EDTA? available

Laatste reviews en ervaringen met VisuXL