Vitafytea MSM 1000 Tabletten 120 stuks

Voedingssupplement op basis van MSM in de vorm van tabletten, voor de gewrichten en helpt na blessures.

prijs apotheek: € 46,50 -20%
37,20
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

Toepassing

MSM of methylsulfonylmethaan is een zwavelverbinding die van nature in alle levende organismen aanwezig is. MSM is een voedingssupplement dat het lichaam ondersteunt voor het behoud van soepele gewrichten en helpt bij herstel na sportblessures. De basis is natuurlijk een goede voeding in combinatie met voldoende training. Ook aangewezen: als organische zwavelkuur; voor soepele gewrichten.

Eigenschappen

MSM is een essentiële bron van zwavel, bij vorming van AZ  (methionine, cysteine, taurine). MSM is verantwoordelijk voor de herstel van covalente disulfide verbindingen die zorgen dat cellen hun stevigheid behouden, waarbij het de flexibiliteit van de celwand herstelt.
Dosering

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 à 3 maal 1 tablet per dag vóór het eten met een groot glas water of volgens voorschrift. Kinderen van 2 tot 12 jaar: 2 maal ½ tablet per dag vóór het eten met een groot glas water of volgens voorschrift. Dosis getest bij allergische rhinitis is 2600 mg.
MSM 1000 mg methylsulfonylmethaan.
Contra indicaties

Zelden: gastrointestinale stoornissen (lichte diarree). Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.
Merk Vitafytea
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat MSM
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    martine
    06/12/2016
    Wij voelen wel verschil aan onze spieren en bewegen toch wat beter. Werkt goed, ontstekings remmend = minder pijn. Blijf dit product toch nog een tijd verder gebruiken samen met flexofytol. In promotie zullen wij het zeker nogeens kopen.