Uw selectie

Toggle filter
1 - 1 van 1 |
 (5)
Vitalux plus Capsules 84 stuks

Voedingssupplement in de vorm van capsules op basis van 3 vitaminen en luteïne, voor de bescherming van de ogen op een comfortabele manier.

Meer info »
€ 36,80 -10%
33,12
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

1 - 1 van 1 |
Gedeelde ervaringen
Andere producten uit deze categorieën

Vitalux Plus is een voedingssupplement voor de ogen op basis van drie verschillende vitamines (vitamine C, E en niacine) en luteïne. Niet alleen onze huid (lederhuid en huidadnexen), maar ook onze ogen ondervinden hinder van oxidatieve stress: zowel de ooglens als het netvliesweefsel kan hierdoor beschadigd worden. Vrije radicalen vormen de oorzaak van deze oxidatieve stress en zorgen voor een versnelling van de verouderingsprocessen. De actieve ingrediënten van Vitalux Plus beschermen de ogen tegen deze oxidatieschade en remmen bijgevolg celveroudering af.

Luteïne is een carotenoïde die voorkomt in de macula lutea van ons oog, maar ook aanwezig is in vele planten. Zo vind je luteïne onder meer in spinazie, andijvie, broccoli…Deze carotenoïde beschermt ons netvlies tegen de schade die aangericht wordt door de blootstelling aan vrije radicalen. De vitamines C, E en niacine (B3) zijn antioxidanten die onze ogen eveneens bescherming bieden tegen deze vrije radicalen. Op die manier vormt Vitalux Plus de oplossing voor mensen die onvoldoende belangrijke voedingsstoffen voor het oog opnemen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden.