B-Magnum Tabletten 90 stuks

Voedingssupplement op basis van magnesium, in de vorm van tabletten. Magnesium helpt vermoeidheid en stress verminderen, en draagt ook bij tot het verminderen van spierkrampen.

€ 34,00 -20%
27,20
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel vandaag, overmorgen geleverd

Toepassing

Verhoogde behoefte bij: zwangerschap, intense sportbeoefening, stress, intellectuele en fysieke inspanningen.
Dosering

1 tablet per dag.
450 mg magnesiumelement per tablet, onder de vorm van 757 mg magnesiumoxide, 150 % van de aangeraden dagdosis.
Merk Bmagnum
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Vermoeidheid
Bevat Magnesium
Doelgroep Man, Sporter, Vrouw
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  01/02/2019
  Krampen 's nachts zijn verdwenen
  23/06/2016
  een dagelijks gebruik voorkomst spierkrampen tijdens het fietsen
  27/01/2016
  Door het feit dat ik weer aan het sporten ben, ben ik gevoelig geworden aan stijve kuitspieren en krampen. B-Magnum voorkomt dit echt! Makkelijk dagelijks met water in te nemen. Ik heb alvast geen klachten meer. Grote verpakking maakt het ook voordelig in prijs!
  16/12/2015
  Ik was eens 14 dagen gestopt met B- Magnum dacht dat het niks uitmaakte....amai.... al mijn spieren en gewrichten begonnen pijn te doen, ben ik terug B-Magnum gaan innemen ....ja ik heb het gevoelt....gewoon s' morgens èèn tablet en ik kan de dag aan !!!!
  03/02/2015
  wegens hartritmestoornissen kreeg ik van de huisdokter een hoger gedoseerde magnesiumprodukt voorgeschreven. nu neem ik al enkele maanden B-magnum en een ander voordeel is dat ik geen krampen meer heb in mijn voeten want dit was soms zo pijnlijk.
  09/01/2015
  Ik had stekende pijn in mijn spieren 'zowel in armen als benen.De laatste weken ook gezichtspijn ter hoogte van mijn linker kaak.Nadien steken in mijn hersen.Daarbij kwam nog dat ik hevige krampen kreeg zowel s'nachts als overdag in kuiten en tenen.Met B magnum gaat het veel beter.Ben blij dat ik het leren kennen heb.Ik heb ook geen neven werkingen.Want daar was ik al een beetje bang voor.