Gammadyn zink Ampullen 30x2 ml

Natuurlijk geneesmiddel op basis van Zink. Oplossing voor oraal gebruik verpakt in soepele monodosissen.

€ 14,55 -10%
13,10
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Het Gammadyn gamma wordt voorgesteld in dozen van 30 steriele, soepele, zelfbrekende Unidosisampullen van 2 ml voor perlinguale toediening. Het soepele verpakkingsmateriaal van de unidosisampul laat ook toe, het gewenste aantal druppels uit te tellen bv. bij pediatrisch gebruik.
Dosering

In het algemeen 1 tot 2 ampullen per dag voor een tijdspanne afhankelijk van de ernst en/of de chroniciteit van de aandoening. De inhoud wordt 's morgens nuchter of verwijderd van de maaltijd ingenomen, naar keuze rechtstreeks op de tong of eerst in een glas met ongeveer twee koffielepels mineraal water mengen; de vloeistof enige ogenblikken onder de tong houden alvorens in te slikken om de perlinguale resorbtie te bevorderen.
Merk Unda
Aflevervorm Ampullen
Type product Geneesmiddel, Homeopathie
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Zink
Doelgroep Man, Vrouw
Smaak Zonder specifieke smaak
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen
Zonder suiker? available
Generisch middel? not available

Gammadyn zink is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor u. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg dan uw huisarts.