Zincotabs Tabletten 60 stuks

Voedingssupplement op basis van zink in de vorm van tabletten.

€ 12,60 -10%
11,34
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Toepassing

Zink is essentieel element voor meer dan 300 enzymen. dermatologie: helingsprocessen gynaecologie: aanbevolen bij zwangere vrouwen omdat het de groei van de foetus bevordert preventieve eigenschappen bij verkhoudheid
Dosering

1 tablet per dag
22.5mg zink per tablet
Merk Zincotabs
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Zink
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    26/07/2017
    Na een bay-pass (10 jaar geleden) is mijn echtgenoot 85 kg afgevallen! Na deze operatie wordt Zincotabs aangeraden. Dankzij Viata kunnen we het aan een goedkoper prijs kopen!
    11/08/2016
    Zeer goed aanvullend product bij de aomix-capsules. Mijn zus en ik nemen ze op aanraden van de dermatoloog. Sindsdien veel minder last van uitslag tussen de bilnaad.
    23/04/2016
    Voor betere groei en sterkte van haar en nagels is dit een goedkoop en efficient supplement
    25/01/2016
    Ik neem dit voor mijn huid dat extra duwtje in de rug te geven. Heb vaak last van eczeem en een droge, geïrriteerde huid. Deze tabletten (en zinkzalf op de plaats waar eczeem voorkomt smeren) hebben mij erg geholpen!
    17/12/2015
    Samen met de grote Klis tabletten zijn deze zinktabletten ideal voor acne, mijn 2 zonen van 18 en 14 nemen ze op aanraden van de dermatoloog. Helpt (tot op heden) goed !