1 geselecteerd - Verfijn selectie

Vitaminen en mineralen

1 - 4 van 4 |
placeholder Biover Celbescherming
 (1)
Biover Celbescherming Tabletten 45 stuks

Voedingssupplement met vitaminen A,C,E en selenium ter bescherming van cellen tegen oxidatieve schade, in de vorm van tabletten. Ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem. Voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.

Meer info »
prijs apotheek: € 9,99
9,05
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel vandaag, woensdag geleverd

placeholder Inovance Probiovance OR
 (0)
Inovance Probiovance OR Zakjes 14 stuks

Voedingssupplement op basis van probiotica en vitaminen, in de vorm van apart verpakte zakjes. Aanbevolen ter ondersteuning van de orale flora, om ongemakken zoals cariës, een slechte adem, tandvleesontstekingen, etc. te voorkomen.

Meer info »
prijs apotheek: € 17,00
15,30
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
placeholder Metagenics BariNutrics Multi neutraal
 (0)
Metagenics BariNutrics Multi neutraal Poeder 120g

Voedingssupplement met goed opneembare vitaminen en mineralen, in de vorm van een strooipoeder met neutrale smaak (geen zoetstoffen of aroma's aanwezig). Het BariNutrics strooipoeder kan gemengd worden met elke voeding, uitgezonderd met water.Het BariNutrics gamma is ontwikkeld voor personen die een maagverkleining (= een bariatrische ingreep) ondergaan hebben. Deze personen kunnen minder eten na de ingreep, en er worden ook minder voedingsstoffen opgenomen ter hoogte van het verkorte spijsverteringstraject. Chronisch gebruik van supplementen die goed opgenomen worden is bij deze personen dan ook noodzakelijk.Meer informatie (onder ander recepten) vind je op de website www.barinutrics.eu .

Meer info »
prijs apotheek: € 51,99
46,79
placeholder Metagenics Barinutrics Multi neutraal
 (0)
Metagenics Barinutrics Multi neutraal Poeder 120g

Voedingssupplement op basis van vitaminen en mineralen in poedervorm.Helpt om meer energie en vitaliteit te leveren om zo een betere immuniteit te verkrijgen. Bevat geen gluten, geen soja en geen lactose.

Meer info »
prijs apotheek: € 30,99
26,30
1 - 4 van 4 |
Gedeelde ervaringen