Etixx Lady-Power Capsules 60 stuks

Voedingssupplement op basis van planten, vitamine E, B5 en foliumzuur, specifiek ontwikkeld voor het vrouwenlichaam, in de vorm van capsules. Draagt bij aan de normale mentale prestaties en de vermindering van vermoeidheid. Ondersteunt de hormonale balans en helpt bij het behoud van een gezonde seksualiteit.

€ 24,79 -22%
19,34
Lady Power is een legaal niet-hormonaal product dat op natuurlijke wijze de spierkracht bevordert en de spierafbraak afremt. Door de specifieke samenstelling met adaptogene planten, in combinatie met vitaminen en mineralen, heeft Lady Power een ondersteunend effect. Bovendien is het ideaal tegen stress en verhoogt Lady Power zowel de psychische als de fysieke kracht en het uithoudingsvermogen.
Neem 2 capsules per dag gedurende minimaal 1 maand.
Haver (vrucht) droog extract (Avena sativa, Arabische gom) - Duindoornpoeder (olie van zaad) (gestandaardiseerd op 25 mg omega 7) (Hippophae rhamnoides) - Damiaanblad droog extract (Turnera diffusa, maltodextrine) - Gotu Kola (kruid gestandaardiseerd droog extract) (Centella asiatica, Arabische gom) - D-alfatocoferol) - Magnesiumsilicaat (vulstof) - Magnesiumstearaat (glansmiddel) - Siliciumdioxide (antiklontermiddel) - Calcium D-pantothenaat - Pteroylmonoglutaminezuur- Gelatine
Merk Etixx
Aflevervorm Capsules
Gamma Etixx Performance
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Sporters, Vermoeidheid
Effect Geestelijke prestatiebevorderend
Bevat Overige, Vitamine B5, Vitamine B9, foliumzuur, Vitamine E
Doelgroep Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    22/12/2014
    Ik ben het gaan gebruiken doordat door veel te werken ook weinig tijd had voor te sporten en moe was om te gaan sporten nu drie weken aan het gebruiken maar voel me echt super!! Ik raad het echt de dames aan !