085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Vitanutrics VitaSynergie Softgel 60 stuks

Softgel 60 stuks
23,28 23,50
Op voorraad
23,28
-1%
prijs apotheek: 23,50 Je bespaart: -0,22
Voedingssupplement op basis van vitaminen, mineralen en tyrosine, in de vorm van plantaardige capsules. Aangewezen in geval van vermoeidheid. Zonder lactose en gluten, geschikt voor zwangere vrouwen.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vermoeidheid.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 à 3 capsules per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Voor 2 capsules :
L-tyrosine 200 mg, Acerola-extract (Malpighia punicifolia) 320 mg (inclusief vitamine C 80 mg), Vitamine B1 1,1 mg, Vitamine B2 1,4 mg, Vitamine B3 16 mg, Vitamine B5 6 mg, Vitamine B6 1,4 mg, folaten (vitamine B9) 0,2 mg, vitamine B12 1,6 µg, vitamine D 5 µg, vitamine E 12 mg, zink 10 mg, mangaan 2 mg, selenium 50 µg, chroom 40 µg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Vitanutrics
Aflevervorm Softgel
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Mineralencomplex, Tyrosine, Vitaminecomplex
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
Keyword Energie, Glutenvrij, Lactosevrij, Multivitamine, Vermoeidheid
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Vitanutrics VitaSynergie

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Vitanutrics VitaSynergie