085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Vitanza HQ Magnesium superior Tabletten 120 stuks

Tabletten 120 stuks
33,62 37,35
Op voorraad
33,62
-10%
prijs apotheek: 37,35 Je bespaart: -3,73
Voedingssupplement op basis van magnesium, taurine en vitamines B in de vorm van tabletten, draagt bij tot vermindering van spanning en vermoeidheid.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Stress, spanning, vermoeidheid.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per tablet: Magnesiumglycerophosfaat 20mg, Magnesiumcitraat 45mg, Magnesiumbisglycinaat 40mg, Magnesiummalaat 20mg, Taurine 200mg, Vitamine B6 0.47mg, Foliumzuur 66.67mcg, Vitamine B12 0,83mcg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Vitanza HQ
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Stress
Type samenstellingen Vermoeidheid
Bevat Magnesium, Taurine, Vitamine B12, Vitamine B6, Vitamine B9, foliumzuur
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Tijdstip inname Dag
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Vitanza HQ Magnesium superior

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Als je tijdens je slaap meer dan 5x per uur langer dan 10 seconden geen of weinig lucht krijgt, spreekt men van slaapapneu. Mogelijke klachten bij slaapapneu zijn:

  • snurken
  • stemmingswisselingen
  • concentratieproblemen
  • vermoeidheid
Indien slaapapneu niet correct behandeld wordt, kan het onder andere leiden tot gewichtstoename, hoge bloeddruk, hartritmestoornissen en insulineresistentie. Contacteer je huisarts voor meer informatie.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Vitanza HQ Magnesium superior