Vita-Pos oogzalf Zalf 5g

19 reviews
Zalf 5g
7,02 9,48
Op voorraad
7,02
-26%
prijs apotheek: 9,48 Je bespaart: -2,46
Oogzalf op basis van vitamine A, zonder bewaarmiddelen. Helpt te voorkomen dat de ogen 's nacht uitdrogen en ter verbetering van de traanfilm.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

URSB_NL_Vitapos_gif_animation_03_optimized.jpg

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Bescherming van droge ogen 's nachts.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Voor het slapen gaan een klein streepje zalf in de ogen doen.

Kan soms een vettige film nalaten, dit is normaal door een overvloedig gebruik.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Vitamine A 205 I.U./g

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Ursapharm
Aflevervorm Zalf
Type product Medisch hulpmiddel
Ogen Behandelende oogpreparaten
Type oogproducten Bevochtigend/kunsttranen
Keyword Droge ogen, Nacht
Steriel? available
Zonder parabenen? available
Zonder benzalkoniumchloride? available
Zonder EDTA? available
isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Laatste reviews en ervaringen met Vita-Pos oogzalf

De meest efficiënte tot nu toe Gebruik ze ook over dag, druppel eerst 1 oog en ongeveer 20 minuten later me andere oog zo hou je nog met een oog scherp zicht

Nor

Perfect voor nacht.

Jolanda

Het product is goed, maar niet gemakkelijk aan te brengen.

Joëlle

Op aanraden van mijn oogarts gebruik ik vita pos voor de nacht. Mijn ogen branden dan niet zo.

Chris

Het is voor mijn moeder, maar ze zegt dat het goed voor haar is: ze geeft het haar 's nachts en het helpt haar droge ogen te bestrijden.

Eugenio

Fijne oogzalf, gebruik het voor de nacht. Je zicht is dan wel even wazig, maar de volgende ochtend minder droge ogen tot resultaat. Kleine tube waar je superlang meedoet. Is makkelijk aan te brengen en zuinig in gebruik. Een aanrader !!

E.Schouten

Top product!

SR

Tijden loop ik rond met droge, rode, pijnlijke, geirriteerde en vermoeide ogen. Artsen weten geen raad en komen telkens met het onbevredigde "pappen en nathouden" terug. Uiteindelijk deze zalf ontdekt. Resultaten zijn verbluffend, waar ik eerst vele oogdroppels (veelste veel, 10-30 keer per dag. Daardoor averechtse effecten.. maar ja je moet wat) gebruikte, doe ik dit nu slechts enkele malen per dag thuis en in werkomgeving iets vaker (focussen, gesprekken voeren kost blijkbaar extra traanvocht). Al met al zeer tevreden..

Mark

Erg goede oogzalf. Verzacht de ogen onmiddelijk en zorgt ervoor dat je ogen lange tijd niet droog aanvoelen.

Sarah

Ideaal tegen droge ogen. Ik gebruik de zalf voor het slapengaan. De zalf zorgt ervoor dat ik overdag een minder droog gevoel heb aan mijn ogen en dus nog amper oogdruppels moet gebruiken. Voelt ook heel verzachtend aan voor droge ogen

Sarah

Een prachtig product voor zeer droge ogen. Ik gebruik het 's nachts en als ik wakker word merk ik dat mijn ogen veel minder droog zijn.

Isa

Raadzaam om vlak voor het slapen in te doen, ik gebruik het echt als ik al in bed lig en op het punt sta te gaan slapen. Omdat het je zicht wel troebel maakt. Ik merk dat ik zeker minder last heb van droge ogen snachts en in de ochtend. (Voornamelijk snachts had ik last van heftige steken in het oog door droogheid, dit is hiermee wel flink minder geworden.) Maar ik gebruik overdag nog wel steeds oogdruppels erbij. Van het schoonmaken van de ogen ondervindt ik minder problemen zoals de andere reviews omschrijven. Eerst met een tissue alles excessen verwijderen en daarna je gezicht reinigen zoals gewoonlijk is bij mij al voldoende. (Zachte facewash en zachte toner die je ook rondom de ogen kan gebruiken). Al met al bevalt het goed en ik gebruik het al enkele weken.

Petra

Zeer goed product, het kalmeert je ogen na gebruik van bvb van lenzen ,smorgrnd geen korstjes meer en tijdens de dag gebruik ik geen kunstranen duratears meer. Top product

Kris

Als dokter is het een zalf met een reepithelialiserend effect, die terugkerende zweren en chronische epitheliopathieën, veroorzaakt door hormonen, misbruik van contactlenzen of degeneratieve ziekten door ouderdom, behandelt. Het werkt goed.

jose

Gebruik enkel producten die voorgeschreven worden door een oogarts en laat je ogen jaarlijks controleren door een oogarts. Zo'n tube zalf is voor drie maanden: dus een minimale hoeveelheid per oog is voldoende. Bij voorkeur te gebruiken voor het slapen gaan. Uitstekend product dat vrij verkrijgbaar is.

Joseph

Vorig jaar hielp deze zalf heel goed tegen mijn droge, branderige ogen. Nu weer een tubetje besteld, maar het effect lijkt helaas minder. Kan aan mij liggen natuurlijk. Daarom het voordeel van de twijfel en toch 4 sterren.

Elise

Ik ben al jaren droog door oculaire rosacea en vitapos geeft mijn ogen comfortabel gevoel als ik wakker word. Het is fantastisch en zonder conserveringsmiddelen. Bewijs het. Het is moeilijk om toe te passen maar het is de moeite waard.

María

Ik draag al jaren lenzen en daardoor heb ik vaak droge ogen. Sinds ik deze zalf gebruik voor het slapengaan, is dat echt veel beter. Als je 's morgens opstaat, voel je er ook niets meer van.

Nick

Na heel goede ervaringen met oogdruppels van Ursapharm (Hylo-Dual) kocht ik twee tubes oogzalf Vita-Pos, omdat ik ook 's nachts te droge ogen heb. Het leek prima maar...'s morgens heb ik uren moeten (na)spoelen met o.a. Ocal en daarna met oogdruppels, om die zalf uit de ogen te krijgen. Mijn zicht bleef urenlang troebel zodat ik geen auto kon rijden en ook weinig anders uitrichten! Ik heb de pas geopende en de ongebruikte tube direct weg gegooid.

Eddy