085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Vitaswitch Esquiforce NF Capsules 60 stuks

1 reviews
Capsules 60 stuks
26,10 29,00
Op voorraad
26,10
-10%
prijs apotheek: 29,00 Je bespaart: -2,90
Voedingssupplement op basis van visolie en vitamine E in de vorm van capsules, draagt bij tot een normale instandhouding van de hersenfunctie en gezichtsvermogen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Deze formule van Esquiforce bevat meer vitamine E.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Zicht, hersenfunctie.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 capsules per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Visolie (EPA>18%, DHA>12%), Gelatine (capsule) 223,5mg, Glycerol E422 (capsule) 114mg, Water (capsule) 25,4mg, D-alfa-tocopherol (Vitamine E) 10mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Vitaswitch
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Omega vetzuren, Vitamine E
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Vitaswitch Esquiforce NF

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Vitaswitch Esquiforce NF

wij als gepensioneerden hebben schrik een aantal functies te zien verminderen. Dit voedingssupplement draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie en van een normaal gezichtsvermogen, twee zake die normaal gezien met de ouderdom toch wel minder worden ! We zijn zeer tevreden van dit product.

Luc