085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Chat met ons

Vitaxium 50+ multi-vitaminen Capsules 30 stuks

Capsules 30 stuks
17,00 18,89
Op voorraad
17,00
-10%
prijs apotheek: 18,89 Je bespaart: -1,89
Voedingssupplement op basis van vitaminen, mineralen, aminozuren, melkzuurfermenten, ginseng en Q10 in de vorm van capsules. Met extra ginkgo biloba ter ondersteuning van het geheugen. Geschikt als dagelijks supplement voor 50-plussers.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 capsule 's morgens.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Febelcare
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen 50+, Algemene samenstellingen
Bevat Aminozuren, Co-enzyme Q10, Ginkgo Biloba, Ginseng, Mineralencomplex, Probiotica, Vitaminecomplex
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Vitaxium 50+ multi-vitaminen

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Vitaxium 50+ multi-vitaminen