Vivomixx

VivomixxIn onze darmflora leven meer dan 500 verschillende soorten bacteriën. Het evenwicht tussen deze bacteriën kan echter grondig verstoord worden door bijvoorbeeld stress of een ongezond voedingspatroon. Hierdoor kunnen we allerlei darmproblemen ervaren zoals een opgeblazen gevoel, winderigheid of constipatie. Vivomixx is een veilig, glutenvrij voedingssupplement dat helpt om de verstoorde darmflora opnieuw te herstellen. De formule bevat geen preservatieven en ook geen synthetische zoetstoffen.

Vivomixx bevat 450 miljard gevriesdroogde melkzuurbacteriën per pakje en 112 miljard bacteriën per capsule. De bacteriën komen van 8 verschillende stammen. Deze probiotische bacteriën bedekken de binnenwand van het maag-darmkanaal waardoor de darmflora in balans blijft. Na gemiddeld één week heeft Vivomixx zich vastgezet in de darm. Binnen een periode van 20 dagen vestigen de bacteriën zich helemaal in de darm. Bij stopzetting van de behandeling van Vivomixx, zijn de aanwezige bacteriestammen in staat om nog drie weken te overleven.

1 geselecteerd - Verfijn selectie
Jouw selectie ×

9,2 / 10
 • Wouter uit Ede schreef:
  Gewoon goed.
  Positief.
 • Jolanda uit Nijverdal schreef:
  Goede service
  Snelle en goede levering van het product
 • Ina uit Zuidland schreef:
  Aanrader!
  Ik was op zoek naar Cetavlex dat in Nederland niet meer vrij verkrijgbaar is. Viata had het wel en tegen een zeer scherpe prijs. in de middag besteld. Keurig een mail dat het was in gepakt en een mail dat het onderweg was. Volgende middag al bezorgd. Met in de doos een leuk welkomst kaartje als nieuwe klant.
1 - 3 van 3 |
placeholder Vivomixx
 (23)
Vivomixx Zakjes 10 stuks

VERVANGEN DOOR ARKOBIOTICS VIVOMIXX 450 (identieke samenstelling).

prijs apotheek: 28,96
23,17
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
promo
placeholder Vivomixx 4,4g Tripack
 (19)
Vivomixx 4,4g Tripack Zakjes 3x10 stuks

VERVANGEN DOOR ARKOBIOTICS VIVOMIXX 450 (identieke samenstelling).

prijs apotheek: 86,88
66,90 -23%
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
placeholder Vivomixx 0,67g
 (3)
Vivomixx 0,67g Capsules 10 stuks

Capsules op basis van melkzuurbacteriën en probioticastammen, draagt bij tot een optimale darmflora. BIJ WARM WEER WORDT VIVOMIXX NIET VERZONDEN, OMDAT WE EEN GEKOELDE LEVERING NIET KUNNEN GARANDEREN.

prijs apotheek: 14,00
12,60
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
1 - 3 van 3 |
Gedeelde ervaringen
 • Bedankt voor de snelle levering. Het product gaf positieve resultaten.
  Asta Tamulytė 16/05/2019
 • Snelle en nette levering, naleving van de koudeketen kan ik niet beoordelen, verandering van het product was niet warm bij levering. De chauffeur heeft mij dit echter niet gegeven met betrekking tot de koeling, noch is er op het pakket melding gemaakt van het feit dat beide factoren in strijd zijn met een koudeketen. Het product zelf werkt, ik kan niet klagen.
  Michael 30/04/2019
 • Vivomixx verlicht me echt (maar niet helemaal) in de context van een prikkelbaar darmsyndroom. Het innemen van saffraan (organisch) kalmeert stress en verlicht deze ook
  Bertrand 21/02/2019
 • Uitstekend product..... sinds ik het gebruik heb ik geen darmproblemen.... Ik raad iedereen die nog steeds aarzelt ten zeerste aan.
  Bat 11/02/2019
 • Functionele colopathie voor meerdere jaren..... Ik heb eindelijk een product met Vivomixx dat effectief is en de werking van mijn darmen echt verbetert. Ik beveel het echt aan!
  Joelle 12/01/2019
 • Ik ben zeer tevreden over het product
  Sascha Hegedüs 10/01/2019
 • Zeer aan te bevelen voor gastro problemen. Ook om een snelle en betrouwbare levering van Viata te noemen.
  Vt 29/12/2018
 • Omdat ik IBS had, had ik een ander probioticum getest zonder overtuigende resultaten. Met Vivomixx heb ik eindelijk goede resultaten behaald naast St. John's wort en matcha thee. Het is nog niet perfect, maar ik ben vaak opgelucht. Ik denk dat ik vele maanden zal moeten volhouden met regelmatige Vivomixx onderhoudsbehandelingen
  Bertrand 23/12/2018
 • Zeer goed product voor mensen met pds. Prijzig maar rekening houdend met de kwaliteit van de stemmen en de ongelooflijke kracht van dit probioticum wel zeer sterk prijs kwaliteit. Ik ben bij dit probioticum terecht gekomen door een Yale studie!
  Nicolas 10/12/2018
 • Snelle levering, ik ben tevreden met mijn bestelling. Ik beveel het aan.
  Violette 20/11/2018
 • Goed product makkelijk op te lossen in water voor mij prikkelbare dikke darm dus dubbele doses een de Latijnse en een dosis in de avond zal ik een beetje beter ik eens voortgezet dit product om beter te worden en vooral om minder lal
  mireille 23/03/2018