085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar
16-05-2023 | Algemeen welzijn

Voedingssupplementen met wetenschap als basis

Geschreven door T. voedingssuplementen gezond leven

Tyranos is een Belgisch gezondheidsmerk dat in 2021 werd opgericht door een aantal artsen en apothekers. De oprichters geloven dat het niet alleen cruciaal is om te weten wat je in je lichaam stopt, maar ook waarom je het überhaupt nodig hebt. Ze zijn transparant over de gebruikte ingrediënten, waar ze vandaan komen, en hebben jarenlang uitgebreid onderzoek gedaan naar elk van de hoogwaardige nutriënten die ze gebruiken. 

 

De producten zijn eenvoudig, effectief en wetenschappelijk onderbouwd. Hun missie is simpel: mensen in staat stellen zich op hun best te voelen door vrij en pijnvrij te kunnen bewegen. Daarom ontwikkelt Tyranos natuurlijke voedingssupplementen voor elke bewegingsstructuur in het menselijk lichaam, gebaseerd op de nieuwste ingrediëntenwetenschap en voedingsonderzoek.

Tyranos ontwikkelt natuurlijke voedingssupplementen voor elke bewegingsstructuur in het menselijk lichaam, gebaseerd op de nieuwste ingrediëntenwetenschap en voedingsonderzoek. Daarbij werkt Tyranos met 2 absolute basiswaarden: wetenschap en transparantie. 

 

Wetenschap, en niets minder

Wetenschap: dat is de basis. Tyranos doet niet mee aan vage claims of vluchtige hypes. Daarom laten ze zich al van bij hun oprichting leiden door wetenschappelijke richtlijnen:  (1) een nauwkeurige voorbereiding, (2) een krachtige samenstelling en (3) ondersteund door studies. Ze werken nauw samen met een Wetenschappelijke Adviesraad om zo de meest complete supplementen te ontwikkelen. Het is bovendien essentieel dat al hun processen aan de hoogste industrienorm voldoen. Hiervoor hebben ze een eigen kwaliteitslabel Tyrapure® gecreëerd.

 

Geen geheimen.

Tyranos is een open, transparant gezondheidsbedrijf. Daar gaan ze redelijk ver in. Ze willen alles weten — over alles: over de ingrediënten, over hun partners, over hun leveranciers. En ja: ook over jou, de consument. Op die manier kunnen ze de best mogelijke voedingssupplementen maken. En omdat ze niet van geheimen houden, delen ze alle beschikbare informatie met jou. Zo helpen ze hun klanten om onafhankelijk na te denken over wat ze in hun lichaam stoppen.

 

Harmens verhaal

Tyranos is het geesteskind van Harmen Jans. “Als gepassioneerde apotheker en triatleet was ik altijd al nieuwsgierig naar de werking van het menselijk lichaam en de bijhorende fysiologische processen. Tijdens mijn studies specialiseerde ik in geneesmiddelenontwikkeling en raakte ik gefascineerd door voedingssupplementen en de verschillende natuurlijke ingrediënten om ons lichaam te versterken. Tegelijkertijd raakte ik gefrustreerd door de grijze zone waarin veel bedrijven opereren: obscure ingrediënten, verwarring over de etikettering en weinig informatie voor de consument. Ik kon geen betrouwbaar merk vinden. Dus besloot ik om zelf een merk te bouwen.” 
“Radicale transparantie is de sleutel bij Tyranos. Bij ons weet je waarom we bepaalde ingrediënten gebruiken, hoe we testen en waar ze vandaan komen. We willen onze klanten ondersteunen en inspireren om een beter en sterker leven te leiden. Het is tijd om een gezonder leven te leiden.”
 

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.