A.Vogel Urticalcin Kauwtabletten 1000 stuks

Voedingssupplement op basis van brandnetel, in de vorm van kauwtabletten. Aangewezen ter bevordering van de absorptie van mineralen uit het voedsel door het organisme.

prijs apotheek: € 14,69
12,37
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Tekort aan mineralen, in het bijzonder calcium.
3 x daags 2 tot 6 tabletten op kauwen, even in de mond houden en dan doorslikken.
Lactose, zuurteregelaar: calciumlactaat (E327), verstevigingsmiddel: aardappelzetmeel, glansmiddel: magnesiumstearaat (E470b), oesterschelppoeder  (Ostrea edulis L.) 1,13 mg, grote brandnetel (Urtica dioica L.) 0,26 mg, calciumgluconaat 0,013 mg, calciumfosfaat 0,013 mg, kaliumchloride 0,013 mg, natriumfosfaat 0,013 mg, silica 0,013 mg, calciumfluoride 0,013 mg.
Merk A.Vogel
Aflevervorm Kauwtabletten
Gamma A.Vogel Urticalcin
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Smaak Suiker
Zonder suiker? not available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Ursula
    04/05/2018
    We nemen Urticalcin al 50 jaar, mijn kinderen en kleinkinderen. Allemaal hebben ze goede botten, huid en tanden. Ik kan dit product alleen maar ten zeerste aanbevelen. Eigenlijk iedereen moet weten dat de medicijnen van Vogel, Bioforce zijn echt heel goed. Overigens, voor zover ik weet, de enige remedie waar calcium direct wordt geabsorbeerd