Fytoleum Femme protect Capsules 120 stuks

Voedingssupplement op basis van 100% natuurlijke planten. Voor een goede werking van het vrouwelijke lichaam. (Periode voor de menstruatie en bij begin van de overgang.)

€ 34,50
28,97
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 12:00, woensdag geleverd

Toepassing

Bernagie- en teunisbloemolie zijn rijk aan gamma-linoleenzuur of GLA (C18:3). GLA is een omega 6 onverzadigd vetzuur en is onontbeerlijk voor een gezonde vetstofwisseling, voor een perfect hormonaal evenwicht en ter preventie van vrouwelijke klachten (overgangsverschijnselen en premenstrueel syndroom). Daarnaast is GLA belangrijk voor de huid en de calciumhuishouding.
Dosering

Vanaf 12 jaar: 2 maal 2 capsules per dag of zoals aanbevolen.
Teunisbloemolie 250 mg, bernagieolie 250 mg, vitamine E 2,5 mg.
Merk Fytoleum
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen voor de huid Droge huid
Bevat Overige samenstellingen, Teunisbloemolie, Vitamine E
Aangewezen bij Menopauze, Premenstrueel syndroom

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  03/10/2016
  Zeer goed product.
  19/10/2015
  .
  03/10/2015
  Als ik stop met innemen van dit supplement ervaar ik dat ik meer opvliegers krijg . Ook de bijdrage tot de vetstofwisseling is voelbaar