Natural Energy Colladivine Capsules 60 stuks

Voedingssupplement in capsule-vorm op basis van 3 verschillende collageen-vormen die goed opgenomen worden in het lichaam, en bijgevolg ook een goede werking van binnenuit uitoefenen (die bio-actief zijn). Het gaat over collageenhydrolisaat, gemicroniseerd collageenhydrolisaat, en gelyofiliseerd collageen. Voor de huid, de pezen, de spieren, de botten, het kraakbeen en de nagels. Gelijktijdige inname van deze 3 bio-actieve vormen van collageen heeft een sterker effect dan wanneer de 3 vormen apart worden ingenomen. In Colladivine zitten de 3 bio-actieve vormen dan ook samen.

€ 59,99 -10%
53,99
Supplement op basis van 3 verschillende bio-actieve collageen-vormen. Voor de huid, de pezen, de spieren, de botten, het kraakbeen en de nagels. Heeft als bijwerking dat het gewicht en vet vermindert.
2 capsules per dag, in te nemen met een glas water, na de hoofdmaaltijd.

De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Collageenhydrolysaat 175 mg, gemicroniseerd collageenhydrolysaat 175 mg, gelatine (capsule) 103 mg, gelyophyliseerd collageen (triple helix) 10 mg, elastine 10 mg, chlorofyl 0,5 mg.
Merk Natural Energy
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen voor de huid Huidveroudering
Supplementen voor huidveroudering Vroegtijdige huidveroudering
Bevat Collageen, Overige
Op marine basis? not available
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!