Oenobiol Mooie teint Duopack Capsules 2x30 stuks

Voedingssupplement op basis van kurkuma, zeaxanthine, astaxanthine, actilycopene en luteine, in de vorm van capsules. Draagt bij tot een mooie, stralende teint en tot een duurzame gebruinde kleur.

€ 40,80
29,25
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Voor een mooie, stralende teint en een duurzame gebruinde kleur. Geschikt voor alle huidtypes.
1 capsule per dag, tijdens een maaltijd.
Merk Oenobiol
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen voor de huid Gezonde huid ondersteunen

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  01/12/2018
  Het hielp me in het voorjaar in combinatie met de vroege zon al een fijne bruine kleur te krijgen, de hele zomer bruin gebleven!
  13/10/2018
  Ik gebruik dit nu twee weken, en begin verschil te zien. Niet alleen begin ik, subtiel, een egaal kleurtje te krijgen maar mijn huid ziet er ook verzorgd en fris uit. Aangenaam verrast en zeker zijn geld waard. Vroeger 1 x per week zonnebank, dan is dit een goedkoper en gezonder alternatief. Ik ben al heel happy met dit resultaat na twee weekjes en benieuwd wat het uiteindelijke resultaat zal zijn na 2 à 3 maanden gebruik.
  10/09/2018
  Heerlijk kleurtje, ook in het najaar!
  27/07/2018
  Het zijn super pillen en het helpt zeker om een mooie bruine kleur in de zomer te krijgen.Ik ben er zeer tevreden over een aanrader.
  13/12/2017
  Ik ben er heel blij mee, ben van nature lijkbleek en heb jaren geleden kanker gehad. De zonnebank komt dus voor mij niet in aanmerking. Ik gebruik Oenobiol nu bijna 4 maanden en ik zie duidelijk -zeker in de wintermaanden - een verschil. Ik zie er gezonder en frisser uit.
  14/09/2017
  Een veel beter gehydrateerde huid met een mooie kleur, jaar in jaar uit. Dus je ziet er altijd schitterend uit!