Imunixx 100 Tripack Tabletten 3x90 stuks

Voedingssupplement op basis van beta glucanen in de vorm van tabletten. Stimuleert het immuunsysteem en verhoogt de weerstand.

prijs apotheek: € 148,05 € -41,45
106,60
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering voor dit product
Bestel vandaag, overmorgen geleverd

Toepassing

Verhoogt de weerstand van het organisme: tijdens de herfst- en winterperiode; bij mensen met verzwakte weerstand; bij geestelijke druk en inspanning; bij zware lichamelijke inspanning; bij blootstelling aan zonlicht.
Dosering

Kidz: 1 ml per 5 kg lichaamsgewicht per dag. Innemen 's morgens voor de maaltijd. Tabletten: 1 à 2 tabletten 's morgens met water in te nemen. Of starten met Imunixx 500 mg gedurende 5 dagen en daarna Imunixx 100 mg. De crème/gel is ter bevordering van wondgenezing. 3 applicaties per dag, in cirkelvormige bewegingen op het litteken aanbrengen, tot de crème is ingedrongen.
Actieve bestanddelen

Ultrazuivere bèta-1,3/1,6-glucaan (oesterzwamextract of Pleurotus ostreatus). Imunixx 100 bevat 100 mg extract, Imunixx 500 bevat 500 mg extract.
Merk Ixx pharma
Aflevervorm Tabletten
Gamma Ixx Pharma Imunixx
Type product Voedingssupplementen
Effect Weerstand verhogend
Bevat Bèta-glucanen
Leeftijdscategorie Voor volwassenen

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Producten in dit pakket

promo
 (8)
Imunixx 100

Voedingssupplement op basis van beta glucanen in de vorm van tabletten. Stimuleert het immuunsysteem en verhoogt de weerstand.

Gedeelde ervaringen
  els vandervelde
  22/12/2018
  Is een fantastisch produkt om je weerstand te versterken. Zeker in de winterperiode.
  Anja
  09/03/2016
  Heel tevreden van, omdat ik hele lage weerstand heb door ziekte werd dit me voorgeschreven om er elke dag 2 te nemen en weerstand is flink stuk gestegen . Dus heel erg tevreden van.
  An
  08/11/2015
  Ik voel me vitaler en heb meer energie sinds ik Imunixx gebruik. Ideaal om de winter gezond door te komen.