Macuvite zeaxanthine & luteïne Capsules 30 stuks

Voedingssupplement op basis van zeaxanthine en luteïne, in capsulevorm. Draagt bij tot de werking van het gezichtsvermogen.

€ 15,95 -22%
12,44
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Vooral bij het ouder worden is het behoud van helder zicht belangrijk. Dit geldt ook voor mensen met een familiegeschiedenis die daartoe aanleiding geeft. Macuvite is een bijzonder voedingssupplement om scherp te kunnen blijven zien. Macuvite bestaat uit twee speciale stoffen die in hoge concentraties in het oog voorkomen: luteïne en zeaxanthine. Deze natuurlijke carotenoïden zijn belangrijke bouwstoffen van het oog en beschermen onder andere tegen UV-licht. Gebleken is dat juist zeaxanthine hierbij van belang is. Macuvite is ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Macuvite bevat een goed opneembare bron van luteïne afkomstig uit goudsbloem. Zeaxanthine komt uit microalgen, een hoogwaardige natuurlijke bron.
1 tot 2 x daags 1 capsule, bij voorkeur 1 maal bij de warme maaltijd.
Luteïne (uit goudsbloem) 6 mg, zeaxanthine 800 µg (300 µg uit goudsbloem en 500 µg uit microalgen), cellulose en magnesiumstearaat.
Merk Springfield
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Ogen Voedingssupplementen
Bevat Luteïne, Zeaxanthine

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!