Marcus Rohrer Spirulina navulverpakking Tabletten 540 stuks

Natuurlijk voedingssupplement op basis van algen. Navulverpakking. Werkt zuiverend en ontgiftend.

€ 33,45 -10%
30,11
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Toepassing

Reinigend, herstellend en versterkend.

Eigenschappen

Spirulina is 100 % plantaardig en natuurlijk en vrij van toxines en chemicaliën en heeft een zeer laag calorie- en cholesterolgehalte. Spirulina bevat uitzonderlijk veel eiwitten: 65 - 71 % (rundvlees bevat 18 %), het hoogste gehalte aan B12-vitaminen, en een overvloed aan mineralen: 10 g Spirulina levert 50 % van de hoeveelheid ijzer die ons lichaam per dag nodig heeft (zeer belangrijk, gezien onze eigen ijzeropname miniem is). Verder bevat Spirulina het belangrijkste spoorelement (selenium), evenals bètacaroteen, chlorofyl (bevordert de stofwisseling in het lichaam, waardoor de lichaamsprocessen doeltreffender verlopen.) en voedingsstoffen met energieverhogende werking (meer energie dus, vandaar dat spirulina dus uiteraard zeer goed is voor sportmensen). Spirulina heeft een zeer hoog percentage natuurlijke eiwitten, in dit geval 8 essentiële aminozuren die het hongergevoel tegengaan. Geen enkel ander plantaardig product is zo rijk aan vitaminen (o.a. de zo belangrijke B6 en B12), mineralen, spoorelementen en eiwitten als Spirulina. Voor hen die geen dierlijke bestanddelen eten is Spirulina dus een zeer geschikte en gezonde aanvulling op de bestaande voeding. Tot slot laatste troef: In tegenstelling tot andere algen is de celwand van Spirulina niet hard, waardoor deze alg (die goed voor de gezondheid is) makkelijk verteert.
Neem ½ uur voor elke maaltijd 2 tot 6 tabletten Spirulina in met vruchtensap of een andere drank. Gebruik hiervoor liefst geen koffie of thee, want deze verminderen de opname van ijzer. Wanneer U extra wenst te zorgen voor uw lijn doet u er goed aan de tabletten ongeveer 1 uur voor de maaltijd in te nemen. Zo profiteert u meer van de eetlustremmende werking. Het totale aantal tabletten dat u inneemt mag opgevoerd worden tot 20 per dag, als u vindt dat het resultaat na een tiental dagen niet voldoende is.  Met 100 tabletten haal je bvb 14mg dagdosis ijzer.
Merk Marcus rohrer
Aflevervorm Tabletten
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Vermoeidheid, Weerstandsverhogend
Bevat Spiruline
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  29/10/2018
  Absoluut tevreden over de service en afleverproces van Viata. Ik gebruik geregeld spirulina en omdat het belangrijk is dat het product in zuivere wateren verzameld is en op de juiste manieren bewaard wordt koop ik enkel spirulina vam Marcus Rohrer. Volgens mij zijn ze de enigen die spirulina in eigen bassins kweken en vervolgens in donkere glazen flessen verkopen.
  09/08/2018
  Een goed supplement waarbij ik me zeer goed voel
  16/07/2018
  Fantastisch product, gebruik het al jaren.
  21/10/2017
  Om mijn dagelijkse balans te behouden gebruik ik spirulina! Sport, werk en gezin combineren kosten veel kracht maar door deze supplementen incombinatie met gezonde voeding heb ik weer echt voldoende energie!
  30/07/2017
  Spirulina van Marcus werkt bij mij beter dan alle andere merken!
  21/07/2017
  Tijdens een lange ziekteperiode heb ik zware medicatie moeten gebruiken waardoor mijn haar zeer futloos en dof was geworden. Na een paar weken spirulina gebruikt te hebben (op aanraden van een vriend) was mijn haar weer helemaal in topconditie. Daarnaast was ik in no-time weer een stuk fitter. Naast uiteraard een goede voeding is spirulina beslist een goede (natuurlijke) oppepper. Daarom blijf ik het nu dagelijks gebruiken, al is het wel in een iets lagere dosering dan in mijn herstelperiode.
  20/07/2016
  Ik heb ook andere spirulina geprobeerd, maar die van Marcus rohrer is de enige die echt werkt, jammer dat het zo nu en dan moeilijk te verkrijgen is daarom heb ik gelijk maar een grote hoeveelheid besteld, ik gebruik het toch iedere dag en ben verbaasd hoe goed het werkt
  16/07/2016
  Ik was bekend met dit product. prima supplement.
  20/06/2016
  Ik gebruik geregeld spirulina en omdat het belangrijk is dat het product in zuivere wateren verzameld is en op de juiste manieren bewaard wordt koop ik enkel spirulina vam Marcus Rohrer. Volgens mij zijn ze de enigen die spirulina in eigen bassins kweken en vervolgens in donkere glazen flessen verkopen.
  27/05/2016
  Uitstekend supplement en zeer gebruiksvriendelijk!