Springfield Eye Q Baby Ampullen 30 stuks

Voedingssupplement op basis van zuivere DHA-rijke visolie met teunisbloemolie, in de vorm van knijpampullen. Draagt bij tot het behoud van een normale hersenfunctie. Geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 3 jaar.

prijs apotheek: € 22,50
20,25
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Eye Q Baby is een bijzonder voedingssupplement met een combinatie van omega 3 (DHA) en omega 6 (AA). Deze vetzuren zijn als ondersteuning van belang tijdens de eerste levensjaren. Na de geboorte voorziet borstvoeding (via de voeding van de moeder) de baby van DHA. Ook na de periode van borstvoeding heeft de baby nog steeds een hoge behoefte aan DHA zolang vis niet in het menu voorkomt. Eye Q Baby bevat uitsluitend natuurlijke, hoogkwalitatieve vetzuren van biologisch verkregen teunisbloemolie en uit tonijn. De visolie is gezuiverd van alle mogelijke milieuvervuilende stoffen en voldoet aan de meest strenge normen voor een veilig dagelijks gebruik.
Normale hersenfunctie
1 x per dag de inhoud van 1 ampul.
De inhoud van de ampul uitknijpen op een lepel. Eventueel mengen met een koud of warm groente- of fruithapje.
De voeding waarvan de inhoud van Eye Q Baby eenmaal is toegevoegd niet verwarmen.
Bij voorkeur niet vermengen met flesvoeding.
De ampullen zijn niet geschikt voor jonge kinderen, alleen de inhoud gebruiken.
Aanbevolen gebruik niet overschrijden.
Omega 3-vetzuren (visolie) 200 mg, waarvan: DHA (docosahexaeenzuur) 100 mg, EPA (eicosapentaeenzuur) 14 mg, Omega 6-vetzuren (teunisbloemolie) 50 mg waarvan: GLA (gamma-linoleenzuur) 5 mg. Visolie, Stabilisator (capsule: gelatine, glycerol, gezuiverd water), teunisbloemolie (Oenothera biennis), Antioxidant (d-alfa-tocoferol). 
Vrij van melkeiwit, gluten en suiker.
Merk Springfield
Aflevervorm Ampullen
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Omegavetzuren, Overige, Teunisbloemolie, Visolie
Doelgroep Baby en kind
Leeftijdscategorie Vanaf de geboorte
Smaak Zonder specifieke smaak
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!