Tilman Solenium Intense Capsules 56 stuks

Bereidt de huid voor op blootstelling aan zonlicht of UV-stralen. Voedt de huid en voorkomt huidveroudering tijdens en na blootstelling aan de zon. Verlengt uw zomerse teint. Met vitamine PP.

€ 21,80 -20%
17,44
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Toepassing

Bereidt de huid voor op de blootstelling aan zon en UV-stralen. Solenium Intense voedt de huid en voorkomt huidveroudering tijdens en na de blootstelling aan de zon en/of de UV-stralen.
Dosering

1 capsule 's morgens en 1 capsule 's avonds nemen met een groot glas water. Neem de capsules 2 weken voor en tijdens de periode van blootstelling aan zon en UV-stralen. Om de stralende tint langer te behouden, mag de inname verlengd worden 2 weken na de blootstelling aan de zon en/of de UV-stralen. Opgelet: niet meer dan 2 capsules per dag nemen.
Teunisbloemolie (9 % gammalinoleenzuur/GLZ) 500 mg, saffloerolie 135 mg, vitamine PP 27 mg (150 % ADH), vitamine E 10 mg (100 % ADH), bètacaroteen 3,6 mg (equivalent vitamine A = 0,6 mg 75 % ADH), lycopeen 2 mg, selenium 50 µg (71,4 % ADH).
Merk Tilman
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen bescherming tegen de zon Voorbereiden op de zon
Supplementen voor de huid Bescherming tegen de zon

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  10/07/2017
  Ik neem dit product al enkele jaren voor mijn zomervakantie en het helpt me zonder allergische reacties door de vakantie uit. En een mooi bruin tintje er aan over houden, ik ben tevreden
  19/08/2014
  Helpt mijn huid beschermen in de zon. Het maakt verschil als ik dit inneem of niet, ik kan veel beter tegen de zon als ik het inneem. En ik word er nog mooi bruin van.
  17/07/2014
  Jammer is het verlof om maar dit wil ik delen : met een rode haardos en veel sproeten heb ik elk jaar last van de zon op mijn huid. Een vriendin die huisarts is heeft me Solenium Intense aangeraden. Ik moest dit gewoon een drietal weken voor mijn vertrek beginnen innemen. En moet gezegd : het heeft dit jaar heel wat beter gegaan dan de vorige jaren! Wel goede zonnecreme ook gesmeerd, maar het was toch een groot verschil! Een aanrader dus!