Forté Pharma Forté Night 8H Tabletten 15 stuks

Natuurlijk voedingssupplement met valeriaan, passiebloem en melatonine om sneller in te slapen en beter te slapen, in de vorm van tabletten. Snelle werking en zonder gewenning

€ 11,95
9,46
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

1 tablet een halfuur voor het slapengaan.
Ingrediënten: stabilisatoren (microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumzouten van vetzuren, stearinezuur), droog extract van passiebloem (Passiflora incarnata L.), droog extract van valeriaan (Valeriana officinalis L.), GABA (gamma-aminoboterzuur), droog extract van slaapmutsje (Eschscholzia californica Cham.), vitamine B3 (niacine), antiklontermiddelen (siliciumdioxide, aardappelzetmeel), vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride), melatonine.
Merk Forté Pharma
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Hypnotica en sedativa
Bevat Melatonine, Passiflora, Valeriaan
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Nacht

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    22/04/2018
    Een goed slaap met natuurlijke producten. En heel belangrijk: geen gewenning. Alleen het aantal stuks per doos is wel wat klein. Maar verder een aan te raden product bij slaapproblemen
    17/03/2018
    Innovatief product, waardoor een natuurlijke slaap en een relatief lange slaap mogelijk is. Er zitten slechts 15 tabletten in de doos, het zou prettig zijn om ze te hebben door genezen van een maand. Globaal adviseer ik voor eerder milde slaapproblemen.