Fytostar SleepFit Total Capsules 20 stuks

Voedingssupplement op basis van eschscholzia, passiebloem, hop, valeriaan en melatonine, in de vorm van tabletten. Aangewezen voor zijn slaapbevorderende werking en bevordert ook het doorslapen tijdens de nacht.

€ 9,95 -10%
8,96
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Slaapproblemen.
1 à 2 tabletten, 30 minuten voor het slapengaan.
Extract van Eschscholzia californica (Slaapmutsje, bovengrondse delen), Extract van Melissa officinalis (Citroenmelisse, blad), omhulling: Hydroxypropylmethylcellulose, Extract van Valeriana officinalis (Echte valeriaan, wortel), Extract van Humulus lupulus (Hop, vrouwelijke bloeiwijze), vulstof: Microkristallijne cellulose, L-tyrosine, Extract van Passiflora incarnata (Wilde passiebloem, bovengrondse delen), bevochtigingsmiddel: Magnesiumstearaat, antiklontermiddel: Siliciumdioxide, Cyanocobalamine (Vitamine B12), Melatonine.
Merk Fytostar
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Hypnotica en sedativa
Bevat Citroenmelisse, Hop, Melatonine, Passiflora, Valeriaan
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Nacht

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    06/01/2019
    Ik kan er zacht mee in slaap vallen. Ik nam het zelfs mee naar de kliniek waar ik momenteel in het ziekenhuis ligt voor een ernstige val. Het laat me toe om slapeloze nachten te vermijden. Dat is het, dat is het!
    26/07/2018
    Een uitstekend product dat me in staat stelt om zachtjes in slaap te vallen zonder eraan te wennen, zelfs als ik het al jaren gebruik!