Holistica Omegaline Solaire Capsules 60 stuks

Voedingssupplement op basis van vetzuren en caroteen wat essentieel is voor de gezondheid van de huid, in capsulevorm. Aangewezen ter voorbereiding van het bruinen en om de kleur langer te kunnen houden. De inname van dit supplement vermindert ook het risico op een allergische reactie voor de zon.

prijs apotheek: € 23,45
20,89
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, maandag geleverd

Voorbereiding en verlenging van je bruine huid.
Neem 1 capsule per dag, bij de maaltijd. Begin de kuur 2 à 3 weken voor blootstelling aan de zon en blijf innemen tijdens de blootstelling aan de zon.
104 mg de Bourrache de première pression à froid (Borago officinalis), 102,5 mg d'huile de Germe de blé (Triticum vulgare), 90,25 mg d'huile de pépins de raisin (Vitis vinifera), 21 mg d'extrait de Dunaliella salina, 7 mg de Vitamine E d'orgine naturelle, 195 mg d'acide gras OMEGA 6 (dont 20mg d'Acide gamma-linolénique AGL et 172 mg d'Acide linoléique) 56 mg d'acides oléique, 7 mg d'acide linoléique.
Merk Holistica
Aflevervorm Capsules
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Overige
Bevat Overige
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Dag

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!